- نوشتهها
- 42,023
- واکنشها
- 9,380
سابقه فعالیت:
خیلی ممنون از همکاری شما
بخش فنی حتما این مورد رو بررسی میکنن
سابقه فعالیت:
خواهش میکنم اگه مورد تأیید شد خواهشاً بگید جایگزین شم بگم هم با ایسی ds3231و هم با ساعت مچی سپاس و درود فراوانخیلی ممنون از همکاری شما
سابقه فعالیت:
آموزش جایگزینی ایسی ds3231در مدار rtcبله حتما
ممنون
آقای همتی بزرگوار من فرستادم جسارت منو ببخشید اگه مورد تأیید بود بذارید همکار ها استفاده کنند چون با این روش من خیلی از بردهارو زنده کردمبله حتما
ممنون
سابقه فعالیت:
خیلی ممنون از لطف شماآقای همتی بزرگوار من فرستادم جسارت منو ببخشید اگه مورد تأیید بود بذارید همکار ها استفاده کنند چون با این روش من خیلی از بردهارو زنده کردم
بازم ممنون بابت همه چی سپاس گذارم
سابقه فعالیت:
ممنونسلام مجدد
با مدیریت سایت در این مورد صحبت کردم و فرمودن که همین مطلب رو خودتون میتونید با پروفایلو اسم خودتون بعنوان پست جدید داخل سایت بزارید و سایر دوستان هم ازش استفاده کنن
فقط اینکه لطف کنید یک عنوان دقیق برای موضوع مطلب انتخاب کنید
باز هم ممنون از همکاری و لطف شما ?
سلام مجدد
با مدیریت سایت در این مورد صحبت کردم و فرمودن که همین مطلب رو خودتون میتونید با پروفایلو اسم خودتون بعنوان پست جدید داخل سایت بزارید و سایر دوستان هم ازش استفاده کنن
فقط اینکه لطف کنید یک عنوان دقیق برای موضوع مطلب انتخاب کنید
باز هم ممنون از همکاری و لطف شما ?
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
fix1644 , Salimeh Bolboli , vahab hemmati , user268 , user184 , ahmad safari , NRG , user437 , jalililka , user875 , GRC , dariush , mohammad168 , hosein446mhn , user335 , user165 , Sigmasystem2021 , user3272 , user1107 , SadadKish , gharaghanimahdi , rezasafaei , user209 , yoosefdelnavazinia , RaminRHiNO , user512 , user435 , navid samadi , majids1370 , user494 , mdehqan , user3727 , Mnorellah , aghamohamadibehnam , user433 , reza zali