سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
درود جناب همتی خشبختانه به شماتیک و بردویو نیازی نیست من یک فایل بایوس که توی سایت بارگذاری شده بود رو روی بایوس دستگاه رایت کردم و دستگاه تصویر داد ولی متاسفانه فقط بار اول که بایوس رو رایت میکنم دستگاه تصویر میده و بعد از خاموش کردنش دباره به همون حالت قبلی برمیگرده و چند لحظه چراغ پاور روشن میشه و بعدش خاموش میشه به نظرتون ایراد از چی میتونه باشه ؟؟؟!!! یعنی ایراد باز هم از فایل بایوس هست یا پل جنوبی دستگاه هست ؟ بنده فایلی که روی دستگاه میزنم رو براتون ضمیمه میکنم ممنون میشم راهنمایی کنیدسلام
متاسفانه موجود نیست
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلام جناب استاد فولاد پوردرود جناب همتی خشبختانه به شماتیک و بردویو نیازی نیست من یک فایل بایوس که توی سایت بارگذاری شده بود رو روی بایوس دستگاه رایت کردم و دستگاه تصویر داد ولی متاسفانه فقط بار اول که بایوس رو رایت میکنم دستگاه تصویر میده و بعد از خاموش کردنش دباره به همون حالت قبلی برمیگرده و چند لحظه چراغ پاور روشن میشه و بعدش خاموش میشه به نظرتون ایراد از چی میتونه باشه ؟؟؟!!! یعنی ایراد باز هم از فایل بایوس هست یا پل جنوبی دستگاه هست ؟ بنده فایلی که روی دستگاه میزنم رو براتون ضمیمه میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
JAVID1361 , vahab hemmati , Salimeh Bolboli , ParsaHHHH , alijafari110 , mhd_ted , HÜSEYİN , mirghasemi , reza Gasedi , gmorteza25 , reza rahimi , Sisto Co , click6040 , Navak , Mahour