درخواست فایل NM-C092

bilgisayar

کاربر قدیمی
واکنش‌ها
715

سابقه فعالیت:

سلام دستگاه رم غیر فعال شده قبل من با بایوس زیر گه گاهی تصویر میده . برا همکار اومده برا تعویض کیبرد این فایل را از دکتر بایوس دانلود کردم که عرض کردم گاهی تصویر میده میشه این فایل را دوباره اصلاح کرد برای رم غیر انبرد ؟ با سایر فایل ها یکبار هم صویر ندارم فقط روشن میشه فن دو سه ثانیه میچرخه ثابت میشه اما مواقعی که تصویر دارم همه چی نرمال ست

فایل های ضمیمه

• NM-C092 Clear.bin
    16 مگابایت · نمایش‌ها: 4

bilgisayar

کاربر قدیمی
واکنش‌ها
715

سابقه فعالیت:

سلام دستگاه رم غیر فعال شده قبل من با بایوس زیر گه گاهی تصویر میده . برا همکار اومده برا تعویض کیبرد این فایل را از دکتر بایوس دانلود کردم که عرض کردم گاهی تصویر میده میشه این فایل را دوباره اصلاح کرد برای رم غیر انبرد ؟ با سایر فایل ها یکبار هم صویر ندارم فقط روشن میشه فن دو سه ثانیه میچرخه ثابت میشه اما مواقعی که تصویر دارم همه چی نرمال ست
در ضمن وضعیت دستگاه با باطری بدون باطری تاثیری ندارد . نمیدونم به پروگرم io ربط داره یانه که نکردم . گاهی با دو سه تا تقه رو کیبرد تصویر دارم ان هم با اینتل و گرافیگ غیر انبرد دستگاه را در ثصویر ندارم . در هر حالت با اداپتور و منبع چراغ پاور چشمک زن ست چه با تصویر چه بی تصویر اما با باطری هر دو حالت چراغ پاور ثابت . نه شورتی دارم نه جایی بدون والتاژ مشکوک . دو روزه گرفتار این دستگاهم مطابق بردویو کل برد را حفظم .

Salimeh Bolboli

تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
4,652

سابقه فعالیت:

سلام لطفا این فایل رو تست کنید.

فایل های ضمیمه

• NM-C092.zip
    5.8 مگابایت · نمایش‌ها: 3

morteza1400

کاربر قدیمی