سابقه فعالیت:
سلامبا سلام و خدا قوت،
لطفا فایل بایوس پیوستشده کلیرمی شود.
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
ممنون ولی من قبل از اینکه درخواست بدم خودم، هم از همین راه، هم از راه دستی رفتم.برای کلیر این فایل فقط یک روش وجود داره که بسیار ساده هست
فکر میکنم شما راه حل رو پیچیده درنظر گرفتید
لینک زیر همون راه حل کلیر هست و خودتون هم براحتی میتونید انجام بدید :
اصلاح ME Region با نرم افزار Intel TXE/ME Injector
تا اینجا دو روش برای اصلاح ME Region رو به شما آموزش دادیم . تو این مقاله با یک نرم افزار جدید و روشی جدید در خدمت شما هستیم. خب نرم افزار جدیدی که میخوایم به شما معرفی کنیم Intel TXE/ME Injector هست .روش کار با این نرم افزار خیلی راحته کافیه فایل بایوس و ME Region مورد نظرتونو بهش بدید و یک...dr-bios.ir
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
مرسی از پاسخدهیتون.بنده فقط همونطور که فرمودید فایل رو کلیر کردم و هیچ کار دیگری روی فایل انجام ندادم
هیچ روش دیگری هم برای کلیر کردن این فایل وجود نداره
اگه ایراد دستگاه از بایوس و کلیرمی باشه با این راه حل باید برطرف بشه
سابقه فعالیت:
چون فایلی که بنده خدمتتون ارسال کردم کلیر شده هست و نمیشه دوباره کلیر کردمرسی از پاسخدهیتون.
ولی دوتا سؤال پیش میاد:
یکی اینکه چرا فایلی که شما فرستادید رو ME Analyzer هشدار میده که ممکنه Corrupted شده باشه؟
و یکی دیگه اینکه نمیدونین قضیهی این SKU چیه؟
سابقه فعالیت:
خطاش در این مورد نیست که!چون فایلی که بنده خدمتتون ارسال کردم کلیر شده هست و نمیشه دوباره کلیر کرد
نرم افزار به نوعی اخطار میده
مورد SKU هم مربوط به حجم فایل ME Region هست
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
من هم با MEInject و هم دستی کلیر کردم و خطا ندیدم!بله در این مورد نیست ولی نرم افزار صرفا همین خطا رو میده!
خطا ندادن فایل شما احتمالا بدلیل این هست که شما فایل رو بطور دستی کلیر کردید
اگه با نرم افزار کلیر کنید احتمالا همین خطا رو میده
حجم فایل رو هم بعد از کلیر با نرم افزار بطور خودکار نشون میده ولی همونطور که میبینید حجم کلی فایل بایوس تغییری نمیکنه
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند