سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
مهندس جان این فایل که جواب نداد..یه فایل دیگه از سایت خودتون گرفتم جواب داده ولی رمز بایوس میخواد حتی نمیزاره بوت کنم بدون پسورد..میشه رمزشو بدین بهم..فایلشو میزارم براتون
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
مهندس جان هیچجور نتونستم بازش کنم..مممنه کمک کند..برداشتن پسورد بایوس لپ تاپ Dell بدون بازکردن
برداشتن پسورد بایوس لپ تاپ های دل Dell بدون باز کردن لپ تاپ با سرویس تگ های: Service Tag 595B, D35B, 2A7B, 1D3B, 1F66, 6FF1, 1F5A, BF97 چگونه پسورد را وارد کنیم ؟ اگر کیبورد لپ تاپ آلمانی (QWERTZ) یا فرانسه (AZERTY) هست، یک کیبورد USB با نوع QWERTY متصل کنید. لپ تاپ رو قبل از هر گونه تلاش...dr-bios.ir
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
انجام دادم فایده نداشت..مشه دقیقتر بگین شاید یجا اشتباهی دارمپسوورد : n7ngJ4t6RlkeDh6k
چگونه پسورد را وارد کنیم ؟
اگر کیبورد لپ تاپ آلمانی (QWERTZ) یا فرانسه (AZERTY) هست، یک کیبورد USB با نوع QWERTY متصل کنید.
لپ تاپ رو قبل از هر گونه تلاش برای وارد کردن پسورد ریستارت کنید.
پسورد را به دقت وارد کنید و و به حروف کوچک و بزرگ توجه نمایید.
در برخی موارد پسورد فقط شامل حروف الفبا و اعداد نیستند مانند &
پس از نوشتن پسورد دکمه کنترل (CTRL) چپ را فشار دهید و نگه دارید سپس دوبار Enter را فشار دهید.
اگر تنظیمات بایوس قفل است دکمه OK را نزنید. همیشه از ترکیب CTRL+Enter استفاده کنید.
اگر برای اولین بار در وارد کردن پسورد ناموفق بودید. لپ تاپ را ریستارت کنید و مجددا تلاش کنید.
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
ممنون از راهنماییتون.اگر طبق همون توضیحاتی که گفته شده عمل کنید باید جواب بده
حتما به حروف بزرگ و کوچک دقت کنید و همینطور عدد 0 و حرف O
سابقه فعالیت:
مشکل نصب نشدن ویندوز مربوط به بایوس نیستممنون از راهنماییتون.
الان انلاک شد ولی مشکل جدید این شده که هیچجوری ویندوز نصب نمیشه روی یک درصد قفل میشه..مربوط به بایوسه؟!؟
سابقه فعالیت:
خوب میتونید راهنمایی کنید؟!؟ رم هارد نرم افزار همچی تست کردم.یا کلا همون اول کار نصب نمیشه یا نصب میشه موقع تنظیمات زبان قفل میکنه رد نمیکنهمشکل نصب نشدن ویندوز مربوط به بایوس نیست
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند