سابقه فعالیت:
به نوبت داریم درخواست هارو چک میکنیم دوست عزیزاین دستگاه با این فایل بایوس تاخیر تصویر حدود 30 ثانیه ای دارد
فایل را ضمیمه می کنم در صورت نیاز کلیر کنید یا فایلی بدید که دیلی تصویر نداشته باشد.
با این فایل اصلا روشن نمیشه دستگاهبه نوبت داریم درخواست هارو چک میکنیم دوست عزیز
لطفا صبور باشید
خدمت شما :
سابقه فعالیت:
دقیق بررسی کردم فایل خودمو برگردونم روش روشن شد تصویر داد با همون مشکل ولی فایلی که شما دادید اصلا روشن نمیکنه دستگاه روفایل خودتون کلیر شده
لطفا مجدد بررسی بفرمایید
سابقه فعالیت:
دقیق بررسی کردم فایل خودمو برگردونم روش روشن شد تصویر داد با همون مشکل ولی فایلی که شما دادید اصلا روشن نمیکنه دستگاه رو
سابقه فعالیت:
با این فایل هم روشن نمیشه
ناگفته نماند این فایل رو خودم از جایی دانلود کردم دیلی داره
فایل خراب بکاب گرفته شده از دستگاه هم دارم که رفتار این فایل مثل همین فایلیه که برام فرستادید خاموشه روشن نمیشه اگه تاثیر داره تو روند اصلاح بایوس زحمتشو برام بکشید
سابقه فعالیت:
ی دیلی تصویرش به همون مربوط میشه؟ویدیوی آموزشی - رفع خطای Manufacture Programming Mode is in Unlock mode
سلام وقت بخیر در لپ تاپ های HP بعد از پروگرام بایوس معمولا با خطای سریال نامبر و .... مواجه میشیم که قبلا در ویدیویی که آقای کر تهیه کرده بود این خطا رو رفع میکردیم اما در دستگاه های جدید با انجام این کار با خطای Manufacture Programming Mode is in Unlock mode مواجه میشیم که با روشی که در این...dr-bios.ir
سابقه فعالیت:
بله این مورد هم میتونه به همین دلیل باشهیعن
ی دیلی تصویرش به همون مربوط میشه؟
سابقه فعالیت:
آقا این فایل با دومیه که برام گذاشتید هیچ فرقی نداره حتی ورژن و چیپست ها هم با فایل دومیه یکیه بعد این فایلی که من روش زدم مال i7 مال من i5 بعد تا حالا بار ها بایوس اچ پی زدم ارور منیفیگیشن داشته ولی دلی تصویر نداشته باز هم میگید دیلی ربطی به منیفیگیشن داره؟!این هم فایل کلیر برای اطمینان بیشتر :
سابقه فعالیت:
بنده همون فایلی که فرمودید رو کلیر کردمآقا این فایل با دومیه که برام گذاشتید هیچ فرقی نداره حتی ورژن و چیپست ها هم با فایل دومیه یکیه بعد این فایلی که من روش زدم مال i7 مال من i5 بعد تا حالا بار ها بایوس اچ پی زدم ارور منیفیگیشن داشته ولی دلی تصویر نداشته باز هم میگید دیلی ربطی به منیفیگیشن داره؟!
سلام ارور منیفیکچر رو برطرف کردم همچنان ۳۰ ثانیه تاخیر دارهبنده همون فایلی که فرمودید رو کلیر کردم
فایل بایوس i7 یا i5 تاثیری روی عملکرد یا تصویر دادن دستگاه نداره
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
wolfy1400 , vahab hemmati , Behrooz91 , دکتر بایوس , Asa , kamardin , sadeghti , asa2000 , FatemeNikmanesh , user2115 , Venus2020 , bealsa