درخواست فایل HP 650 G4

احمدی

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
15

سابقه فعالیت:

درود بنده تعداد بالایی از این دستگاه دارم که همشون مشکل LOCK شدن بایوس داره و بعد از وارد کردن پسورد همچین اروری میده و مانند دستگاه های دل کدی نمیده که از طریق سایت کد شو در بیارم و وارد کنم
میخواستم بدون با وجود اینکه تعداد دستگاه ها بالا هستش و زمان زیادی رو میگیره راهی هست بتونیم بدون بایوس زدن سخت افزاری این ایراد رفع کنیم چون که بایوس زدن دستگاه های اچ پی با وجود اینکه بعدش باید سریال نامبر شو وارد کنیم خیلی سخت میشه این تعداد بالای دستگاه یکی یکی باز کنم و بایوس بزنم

فایل های ضمیمه

• photo_۲۰۲۶-۰۶-۲۸_۲۱-۰۷-۲۵.jpg
    photo_۲۰۲۶-۰۶-۲۸_۲۱-۰۷-۲۵.jpg
    116.2 KB · نمایش‌ها: 4

FatemeNikmanesh

تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
71

سابقه فعالیت:

درود بنده تعداد بالایی از این دستگاه دارم که همشون مشکل LOCK شدن بایوس داره و بعد از وارد کردن پسورد همچین اروری میده و مانند دستگاه های دل کدی نمیده که از طریق سایت کد شو در بیارم و وارد کنم
میخواستم بدون با وجود اینکه تعداد دستگاه ها بالا هستش و زمان زیادی رو میگیره راهی هست بتونیم بدون بایوس زدن سخت افزاری این ایراد رفع کنیم چون که بایوس زدن دستگاه های اچ پی با وجود اینکه بعدش باید سریال نامبر شو وارد کنیم خیلی سخت میشه این تعداد بالای دستگاه یکی یکی باز کنم و بایوس بزنم
سلام وقت بخیر
متاسفانه غیر از راهکاری که گفتین راه دیگه ای وجود نداره

احمدی

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
15

سابقه فعالیت:

فایل های ضمیمه

• unpas0.bin
    32 مگابایت · نمایش‌ها: 1

احمدی

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
15

سابقه فعالیت:

با این چک کردم تصویر نمیده

این فایلی که براتون ضمیمه کردم از روی دستگاه دیگه بکاپ گرفتم و کاملا سالمه ولی روی یک دستگاه دیگه که تست میکنم باز هم دیر میاد بالا تصویر

فایل های ضمیمه

• 650 G4 OK.bin
    32 مگابایت · نمایش‌ها: 1

FatemeNikmanesh

تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
71

سابقه فعالیت:

با این چک کردم تصویر نمیده

این فایلی که براتون ضمیمه کردم از روی دستگاه دیگه بکاپ گرفتم و کاملا سالمه ولی روی یک دستگاه دیگه که تست میکنم باز هم دیر میاد بالا تصویر

فایل های ضمیمه

• HP 650 G4.zip
    9.7 مگابایت · نمایش‌ها: 1

vahab hemmati

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
9,308

سابقه فعالیت:

vahab hemmati

Moderator