سلام خسته نباشید لپ تاپ پسورد بایوس ادمین دارد ممنون میشم آنلاک کنید. ممنون.
E ez-tek Ez-tech عضویت ویژه طلایی نوشتهها 17 واکنشها 1 سابقه فعالیت: سه شنبه ساعت 12:16 عصر #1 سلام خسته نباشید لپ تاپ پسورد بایوس ادمین دارد ممنون میشم آنلاک کنید. ممنون. فایل های ضمیمه dell latitude 5500.bin 32 مگابایت · نمایشها: 0
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 36,926 واکنشها 8,568 سابقه فعالیت: سه شنبه ساعت 12:43 عصر #2 به نقل از ez-tek : سلام خسته نباشید لپ تاپ پسورد بایوس ادمین دارد ممنون میشم آنلاک کنید. ممنون. کلیک کنید تا بازشود... سلام فایل های ضمیمه PATCH TEST.zip 12.2 مگابایت · نمایشها: 1
به نقل از ez-tek : سلام خسته نباشید لپ تاپ پسورد بایوس ادمین دارد ممنون میشم آنلاک کنید. ممنون. کلیک کنید تا بازشود... سلام
E ez-tek Ez-tech عضویت ویژه طلایی نوشتهها 17 واکنشها 1 سابقه فعالیت: سه شنبه ساعت 5:40 عصر #3 به نقل از Support Staff no.1 : سلام کلیک کنید تا بازشود... سلام خیلی ممنون جواب داد ولی بعد از 40 ثانیه تصویر میده. میشه ME کنین ممنون میشم.
به نقل از Support Staff no.1 : سلام کلیک کنید تا بازشود... سلام خیلی ممنون جواب داد ولی بعد از 40 ثانیه تصویر میده. میشه ME کنین ممنون میشم.
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 36,926 واکنشها 8,568 سابقه فعالیت: سه شنبه ساعت 5:53 عصر #4 به نقل از ez-tek : سلام خیلی ممنون جواب داد ولی بعد از 40 ثانیه تصویر میده. میشه ME کنین ممنون میشم. کلیک کنید تا بازشود... کلیر بایوس گاهی اوقات باعث بوجود اومدن ایرادات دیگری میشه مثل شناسایی نشدن هارد یا گرافیک با این حال فایل رو کلیر کردم : فایل های ضمیمه clear me.zip 11.4 مگابایت · نمایشها: 1
به نقل از ez-tek : سلام خیلی ممنون جواب داد ولی بعد از 40 ثانیه تصویر میده. میشه ME کنین ممنون میشم. کلیک کنید تا بازشود... کلیر بایوس گاهی اوقات باعث بوجود اومدن ایرادات دیگری میشه مثل شناسایی نشدن هارد یا گرافیک با این حال فایل رو کلیر کردم :
E ez-tek Ez-tech عضویت ویژه طلایی نوشتهها 17 واکنشها 1 سابقه فعالیت: چهارشنبه ساعت 10:52 بامداد #5 به نقل از Support Staff no.1 : کلیر بایوس گاهی اوقات باعث بوجود اومدن ایرادات دیگری میشه مثل شناسایی نشدن هارد یا گرافیک با این حال فایل رو کلیر کردم : کلیک کنید تا بازشود... خیلی ممنون جواب داد.
به نقل از Support Staff no.1 : کلیر بایوس گاهی اوقات باعث بوجود اومدن ایرادات دیگری میشه مثل شناسایی نشدن هارد یا گرافیک با این حال فایل رو کلیر کردم : کلیک کنید تا بازشود... خیلی ممنون جواب داد.
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 36,926 واکنشها 8,568 سابقه فعالیت: چهارشنبه ساعت 10:59 بامداد #6 بسیار عالی موفق باشید