dah98nmb8c0

vahab hemmati

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
9,397

سابقه فعالیت:

متاسفانه موجود نیست

user165

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
18

سابقه فعالیت:

vahab hemmati

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
9,397

سابقه فعالیت:

این لینک سایت داره ولی اجازه دانلود نمی دهد

این فایل ها فقط برای پلن enterprise کاربران خارجی هست که 119 دلار پرداخت میکنن و فایل رو دریافت میکنن
درحال حاضر این پلن در قسمت فارسی اضافه نشده و مدیریت در آینده برای این مورد تصمیم خواهند گرفت

user165

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
18

سابقه فعالیت:

داخل مجموعه شما هم موجوده این فایل لطفا بار گزاری کنید اینجا تا بشه دانلود کرد

vahab hemmati

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
9,397

سابقه فعالیت:

داخل مجموعه شما هم موجوده این فایل لطفا بار گزاری کنید اینجا تا بشه دانلود کرد
بالا عرض کردم که به چه صورت هست!
این فایلها مستقیما بصورت دلاری تهیه شده و درحال حاضر در سایتهای ایرانی اجازه انتشار نداره و کپی رایت میخوره

user165

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
18

سابقه فعالیت:

بالا عرض کردم که به چه صورت هست!
هزینه اشتراک پرداخت کردیم که فایل هایی که مجموعتون داره را بتونیم استفاده کنیم اول خرید اعتبار صحبتی در این مورد که این فایل را میشه دانلود کرد اون را نمیشه نکردین یه پلن معرفی کردین با امکانات مختلف دسترسی

vahab hemmati

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
9,397

سابقه فعالیت:

هزینه اشتراک پرداخت کردیم که فایل هایی که مجموعتون داره را بتونیم استفاده کنیم اول خرید اعتبار صحبتی در این مورد که این فایل را میشه دانلود کرد اون را نمیشه نکردین یه پلن معرفی کردین با امکانات مختلف دسترسی
دوست عزیز خدمتتون عرض کردم که اون فایل فقط در قسمت خارجی هست و اجازه انتشار در قسمت فارسی رو نداره
درصورت انتشار کپی رایت میخوره و امکان داره سایت رو گزارش کنن و مشکلات دیگری بوجود بیاد
بله محبت کردید اشتراک پرداخت کردید و هر فایلی که در قسمت فارسی موجود هست رو میتونید دانلود کنید

user165

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
18

سابقه فعالیت:

دوست عزیز خدمتتون عرض کردم که اون فایل فقط در قسمت خارجی هست و اجازه انتشار در قسمت فارسی رو نداره
درصورت انتشار کپی رایت میخوره و امکان داره سایت رو گزارش کنن و مشکلات دیگری بوجود بیاد
بله محبت کردید اشتراک پرداخت کردید و هر فایلی که در قسمت فارسی موجود هست رو میتونید دانلود کنید
اگه مشگل فقط کپی رایت هست روی ایمیل شخصی من ارسال کنید

واپسین ویرایش بدست یکی از سرپرستان:

دکتر بایوس

Founder
Admin
واکنش‌ها
6,398

سابقه فعالیت:

هزینه اشتراک پرداختی شما برای دریافت فایل های دامین dr-bios.ir میباشد و ما تعهدی نسبت به تهیه فایل از سایر دامین ها برای مشتریانمون نداشتیم و نداریم.

dr-bios.com یه دامین مجزا و مستقل هست و وجود فایل یا سرویس یا امکاناتی که اونجا هست به dr-bios.ir ارتباطی نداره.
اگر در رابطه با دانلود فایلی که داخل dr-bios.ir هست مشکلی داشتید با کمال میل راهنماییتون خواهیم کرد.

چه کسی این تاپیک را مشاهده می کند؟

در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند

کاربرانی که این موضوع را خوانده اند
بالا