سابقه فعالیت:
این لینک سایت داره ولی اجازه دانلود نمی دهدمتاسفانه موجود نیست
dr-bios.com
سابقه فعالیت:
این فایل ها فقط برای پلن enterprise کاربران خارجی هست که 119 دلار پرداخت میکنن و فایل رو دریافت میکنناین لینک سایت داره ولی اجازه دانلود نمی دهد
![]()
⚙️Exclusive Files - Huawei H98N DAH98NMB8C0 Boardview | Premium Repair Resource
Access premium repair resource for Huawei H98N DAH98NMB8C0 Boardview. Exclusive technical files and hard-to-find repair materials.dr-bios.com
سابقه فعالیت:
بالا عرض کردم که به چه صورت هست!داخل مجموعه شما هم موجوده این فایل لطفا بار گزاری کنید اینجا تا بشه دانلود کرد
هزینه اشتراک پرداخت کردیم که فایل هایی که مجموعتون داره را بتونیم استفاده کنیم اول خرید اعتبار صحبتی در این مورد که این فایل را میشه دانلود کرد اون را نمیشه نکردین یه پلن معرفی کردین با امکانات مختلف دسترسیبالا عرض کردم که به چه صورت هست!
سابقه فعالیت:
دوست عزیز خدمتتون عرض کردم که اون فایل فقط در قسمت خارجی هست و اجازه انتشار در قسمت فارسی رو ندارههزینه اشتراک پرداخت کردیم که فایل هایی که مجموعتون داره را بتونیم استفاده کنیم اول خرید اعتبار صحبتی در این مورد که این فایل را میشه دانلود کرد اون را نمیشه نکردین یه پلن معرفی کردین با امکانات مختلف دسترسی
اگه مشگل فقط کپی رایت هست روی ایمیل شخصی من ارسال کنیددوست عزیز خدمتتون عرض کردم که اون فایل فقط در قسمت خارجی هست و اجازه انتشار در قسمت فارسی رو نداره
درصورت انتشار کپی رایت میخوره و امکان داره سایت رو گزارش کنن و مشکلات دیگری بوجود بیاد
بله محبت کردید اشتراک پرداخت کردید و هر فایلی که در قسمت فارسی موجود هست رو میتونید دانلود کنید
سابقه فعالیت:
هزینه اشتراک پرداختی شما برای دریافت فایل های دامین dr-bios.ir میباشد و ما تعهدی نسبت به تهیه فایل از سایر دامین ها برای مشتریانمون نداشتیم و نداریم.هزینه اشتراک پرداخت کردیم که فایل هایی که مجموعتون داره را بتونیم استفاده کنیم اول خرید اعتبار صحبتی در این مورد که این فایل را میشه دانلود کرد اون را نمیشه نکردین یه پلن معرفی کردین با امکانات مختلف دسترسی
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند