سلام. با بایوس خودش تصویر دارم و فقط دستگاه خاموش نمیشود کامل اما با بایوس های دیگر که تصویر میدهد سر 30 دقیقه خاموش میشود .ممنون میشوم بایوس خودش را کلیر کنید .
سلام. با بایوس خودش تصویر دارم و فقط دستگاه خاموش نمیشود کامل اما با بایوس های دیگر که تصویر میدهد سر 30 دقیقه خاموش میشود .ممنون میشوم بایوس خودش را کلیر کنید .
این فایل احتمالا مال بک اپ که فرستادم نیست چون مثل بقیه فایل ها که تصویر میده مشکل کامل خاموش شدن بعد از shut down حل شده اما دقیقا سر 30 دقیقه خاموش میشود یکدفعه دستگاه اما روی فایل خودش این مشکل وجود ندارد و فقط مشکل کامل خاموش نشدن دستگاه است
سلام این ایراد قطعا بایوس است چون با بایوس خودش به هیچ عنوان خاموش نمیشه سر تایم اونم فیکس ۳۰ دقیقه .یکی از ایرادات بایوس کلیر نشده هم طبق گفته دکتر بایوس خاموش شدن بعد از یک تایم مشخص است .حالا اگر فکر میکنید مورد دیگه ای هم است که میشه برای حل این مشکل انجام داد بفرمایید .
من مجدد توضیح بدم شرایط دستگاه رو . با بایوسی که روی خود دستگاه است موقعی که شات دان میکنیم دستگاه کامل خاموش نمیشود صفحه سیاه میشود اما چراغ دستگاه روشن میماند و جریان ثابت کشیده میشود حدود 1.5 امپر . با تعویض فایل بایوس جدید تصویر میده دستگاه و شات دان هم که میکنم کامل خاموش میشود دستگاه و جریان قطع میشود اما در این حالت اگر دستگاه روشن بماند و کار کند دقیقا سر 30 دقیقه دستگاه خاموش میشود هر دفعه . فایل کلیر شده که زحمت کشیدین دادین هم مشکل خاموش نشدن بعد از شات دان دستگاه حل شد اما این فایل هم سر 30 دقیقه دستگاه خاموش میشود خودش .
بله فرمودین که فایل خودم رو کلیر کردین .اما من میگم چرا با فایل قبل از کلیر شدن چرا سر ۳۰ دقیقه خاموش نمیشود ؟ ایراد ۳۰ دقیقه خاموش شدن دقیقا بعد از کلیر شدن فایل ایجاد میشود .با فایل کلیر نشده خودش تنها ایرادی که داره دستگاه بعد از شات دان کردن خاموش نمیشود کامل . منظور من این است که اگر ایراد سخت افزاری دارد باید روی فایل قبل از کلیر شدن هم این ایراد وجود داشته باشد .