alireza6621
عضویت ویژه پلاتنیوم
- نوشتهها
- 82
- واکنشها
- 4
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلامارادت یه دستگاه 850g5دارم بایاس میخوام موقع اپدیت بایاس .بایاس بهم ریخته
الان من پارت مادربرد رو میزنم مدل 840g6 میاره دستگاه من i7هست بدون گرافیک
بعد یه خواهش فیلم اموزشی این کار هم میخواستم بهم بدین یا اینکه راهنمایی کنین منو ممنونم
سابقه فعالیت:
اآپدیت کردم ولی میره دوباره آپدیت میکنه واین کار رو هی انجام میده و داخل بایاس هم وارد نمیشهسلام
در این موارد باید دستگاه رو بصورت آنلاین آپدیت کنید و باید آپدیت تا آخر تموم بشه
درغیراینصورت هر فایلی پروگرام بشه یه ایراد دیگری بوجود میاد
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
اینم میشه لطفا درست کنین فایل اصلی دستگاه من هست هرکاری میکنم جواب نداد یه بار بایاس زدم پیغام پایین رو داداین فایل آپدیت این دستگاه هست :
بایوس - HP Elitebook 850 G5 COMPUTRO-6050A3079801-MB-A01(A1)16 32 MB Bios
HP Elitebook 850 G5 COMPUTRO-6050A3079801-MB-A01(A1)16 32 MB Biosdr-bios.ir
سابقه فعالیت:
برای این ارور درحال حاظر متاسفانه راه حل مشخصی وجود ندارهاینم میشه لطفا درست کنین فایل اصلی دستگاه من هست هرکاری میکنم جواب نداد یه بار بایاس زدم پیغام پایین رو داد
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
باز همون پیغام عکس رو میاره و مدل دستگاه رو zbook14 میزنه و چراغ لن سبز رنگش همیشه روش هست بدون وصل کردن کابل لن
سابقه فعالیت:
مدل دستگاهی که ارسال کردید 850 G5 هستراستی پارت مادربرد من این عکس هست i7 8u cpu
سابقه فعالیت:
intel me system tools v11.8 شما این فایل رو دارینمدل دستگاهی که ارسال کردید 850 G5 هست
ولی عکس مدل مادربردی که ارسال کردید برای دستگاه 840 G5 هست
این ایرادهایی که میفرمایید احتمالا بدلیل عدم تطابق مدل دستگاه و مادربرد هست
دقیق نمیدونم چطور این مورد بوجود اومده ولی دستگاه و مادربرد همخوانی ندارن
قبل از رسیدن دستگاه به دست شما احتمال داره شخص دیگری مادربرد دستگاه رو تغییر داده باشه
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
alireza6621 , vahab hemmati , user1107 , user488 , skywallker , PARSA , mohammad74 , ramtin be , baghaei91 , shadowhunter , user344 , Saeidtakpar , mohamedmmm , user143 , Asa , user3586