سلام و عرض ادب بایوس و EC این مدل رو نیاز دارم
Mohammad.Reza.Arashfakhr تیم پشتیبانی نوشتهها 359 واکنشها 516 سابقه فعالیت: 16 ژوئن 2022 #1 سلام و عرض ادب بایوس و EC این مدل رو نیاز دارم
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,012 واکنشها 8,072 سابقه فعالیت: 16 ژوئن 2022 #2 سلام مهندس عزیز فایل بایوس ضمیمه شد لطفا بکاپ EC رو ارسال کنید چون نتونستم چیزی پیدا کنم . ممکنه پروگرامی نباشه فایل های ضمیمه nuc6i7kyk.zip 5 مگابایت · نمایشها: 9
سلام مهندس عزیز فایل بایوس ضمیمه شد لطفا بکاپ EC رو ارسال کنید چون نتونستم چیزی پیدا کنم . ممکنه پروگرامی نباشه
Mohammad.Reza.Arashfakhr تیم پشتیبانی نوشتهها 359 واکنشها 516 سابقه فعالیت: 16 ژوئن 2022 #3 به نقل از Vahab Hemmati : سلام مهندس عزیز فایل بایوس ضمیمه شد لطفا بکاپ EC رو ارسال کنید چون نتونستم چیزی پیدا کنم . ممکنه پروگرامی نباشه کلیک کنید تا بازشود... خدمت شما فایل های ضمیمه bb kordani ec.bin 1 مگابایت · نمایشها: 2
به نقل از Vahab Hemmati : سلام مهندس عزیز فایل بایوس ضمیمه شد لطفا بکاپ EC رو ارسال کنید چون نتونستم چیزی پیدا کنم . ممکنه پروگرامی نباشه کلیک کنید تا بازشود... خدمت شما
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,012 واکنشها 8,072 سابقه فعالیت: 17 ژوئن 2022 #4 به نقل از Mohammad.Reza.Arashfakhr : خدمت شما کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه nuc6i7kyk ec.bin 1 مگابایت · نمایشها: 5