mehranhojatian
عضویت ویژه طلایی
- نوشتهها
- 45
- واکنشها
- 2
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
این بایوس ها قبل از اینکه از روی برد بردارم کار میکردن و ویندوز بالا میومد ولی رمز بایوس داشتن، بعد از امتحان چند بایوس و تصویر ندادن کیس، دوباره بایوس های خودش رو پروگرام کردم تا مثل اول بشه ولی الان 6 بوق کشیده و 3 بوق کوتاه میده. بعد از بررسی متوجه شدم بوق ها به دلیل عدم شناخت گرافیک هست. که به دلیل مشکل در بایوس پیش اومده. ممنون میشم کلیر کنید تا درست بشه.سلام، وقت بخیر
هر دو فایل های بایوس Hp elitedesk 800 g3 mini 35w رو لطفا کلیر کنید. ممنونم
سابقه فعالیت:
این بایوس ها قبل از اینکه از روی برد بردارم کار میکردن و ویندوز بالا میومد ولی رمز بایوس داشتن، بعد از امتحان چند بایوس و تصویر ندادن کیس، دوباره بایوس های خودش رو پروگرام کردم تا مثل اول بشه ولی الان 6 بوق کشیده و 3 بوق کوتاه میده. بعد از بررسی متوجه شدم بوق ها به دلیل عدم شناخت گرافیک هست. که به دلیل مشکل در بایوس پیش اومده. ممنون میشم کلیر کنید تا درست بشه.
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
مهندس به غیر از پروگرام بایوس 16 مگابایت دیگه هیچ کاری روش انجام نشده بود.که این اتفاق براش افتاده قبلش ویندوز بالا میومد و کار میکرد. فقط رمز بایوس داشت که نمیشد ویندوز عوض کرد. من بایوس 16 مگ رو پروگرام کردم این اتفاق افتاداگه با همه فایلها همین نتیجه رو دارید احتمالا ایراد دستگاه از بایوس نیست
فایلهای آخری آپدیت و تست شده هستن
خود مادربرد رو بادقت بررسی بفرمایید لطفا
سابقه فعالیت:
فایل اول که پسوورد داشت رو دراختیار دارید ؟مهندس به غیر از پروگرام بایوس 16 مگابایت دیگه هیچ کاری روش انجام نشده بود.که این اتفاق براش افتاده قبلش ویندوز بالا میومد و کار میکرد. فقط رمز بایوس داشت که نمیشد ویندوز عوض کرد. من بایوس 16 مگ رو پروگرام کردم این اتفاق افتاد
همه برد رو چک کردم هیچ مشکلی نداره. اتفاق خیلی عجیبیه
سابقه فعالیت:
این فایل اولیه خودش هست که قبل از پروگرام کردن ازش بک آپ گرفتم.فایل اول که پسوورد داشت رو دراختیار دارید ؟
مشکل فقط با همون فایل حل میشه
سابقه فعالیت:
این فایل پسوورد ندارهاین فایل اولیه خودش هست که قبل از پروگرام کردن ازش بک آپ گرفتم.
سابقه فعالیت:
این فایل 8 مگ اولیه خودش هست که بک آپ گرفتم.این فایل پسوورد نداره
فایل دیگری هم هست ؟
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند