سلام وقتتون بخیر من یه دستگاه توشیبا دارم که پسورد بایوس داره لطف میکنید کمک کنید
fariborz goodarzi عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 84 واکنشها 0 سابقه فعالیت: یکشنبه ساعت 9:55 بامداد #1 سلام وقتتون بخیر من یه دستگاه توشیبا دارم که پسورد بایوس داره لطف میکنید کمک کنید فایل های ضمیمه toshiba tecra z50-c bios pass.BIN 16 مگابایت · نمایشها: 0
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,551 واکنشها 8,326 سابقه فعالیت: یکشنبه ساعت 10:40 عصر #2 سلام پسوورد بایوس دستگاه توشیبا رو نمیشه حذف کرد متاسفانه
fariborz goodarzi عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 84 واکنشها 0 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 11:35 بامداد #3 اطلاع دارین که توی کدوم قسمت هست یا اصلا اینکه کجا ذخیره میشه هم ندارید ، ممنون از راهنمایی شما و پیگیری که میکنید
اطلاع دارین که توی کدوم قسمت هست یا اصلا اینکه کجا ذخیره میشه هم ندارید ، ممنون از راهنمایی شما و پیگیری که میکنید
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 21,998 واکنشها 4,939 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 3:21 عصر #4 به نقل از fariborz goodarzi : اطلاع دارین که توی کدوم قسمت هست یا اصلا اینکه کجا ذخیره میشه هم ندارید ، ممنون از راهنمایی شما و پیگیری که میکنید کلیک کنید تا بازشود... متاسفانه خیر. و این مدل که Tecra هست رو نمیتونیم آنلاک کنیم.
به نقل از fariborz goodarzi : اطلاع دارین که توی کدوم قسمت هست یا اصلا اینکه کجا ذخیره میشه هم ندارید ، ممنون از راهنمایی شما و پیگیری که میکنید کلیک کنید تا بازشود... متاسفانه خیر. و این مدل که Tecra هست رو نمیتونیم آنلاک کنیم.