سابقه فعالیت:
مهندس جان این اصلا تصویر نداد
در ضمن مهندس جان احتمال داره از ای سی IO برنامه اش مشکل پیدا کرده باشه یا نه ؟
سابقه فعالیت:
لطفا بکاپ ارسال کنید
سابقه فعالیت:
مهندس جان اینم زدم جوای نداد فن لپ تاپ بعد از 1 دقیقه بعد شروع به روشن شدن شد تصویر هم نداشت
سابقه فعالیت:
اگه این فایل هم جواب نداد, سایر قسمتهای برد رو هم بررسی کنیدمهندس جان اینم زدم جوای نداد فن لپ تاپ بعد از 1 دقیقه بعد شروع به روشن شدن شد تصویر هم نداشت
مهندس طبق گفته مشتری خودش رفته قسمت تنظیمات بایوسش دستکاری کرده اینجوری شدهاگه این فایل هم جواب نداد, سایر قسمتهای برد رو هم بررسی کنید
سابقه فعالیت:
صرفا با دستکاری بایوس دستگاه بدون تصویر نمیشهمهندس طبق گفته مشتری خودش رفته قسمت تنظیمات بایوسش دستکاری کرده اینجوری شده
نه مهندس جان دستگاه پلمپ بود من خودم باز کردم اصلا دستکاری نشده بردصرفا با دستکاری بایوس دستگاه بدون تصویر نمیشه
احتمالا تنظیمات مربوط به سایر قسمتهای برد هم دستکاری شده
سابقه فعالیت:
اهان بله درسته اونوقت مهندس جان به نظر شما ایراد از چی میتونه باشهفایلهایی که خدمتتون ارسال شد تست شده هستن
بنظر نمیرسه مشکل صرفا از بایوس باشه
قبلا ها همچین اتفاقی افتاده بود مشکل با بایوس حل شده بود ولی ایندفعه نمیدونم چرا اینجوری شده ؟فایلهایی که خدمتتون ارسال شد تست شده هستن
بنظر نمیرسه مشکل صرفا از بایوس باشه
سابقه فعالیت:
قبلا ها همچین اتفاقی افتاده بود مشکل با بایوس حل شده بود ولی ایندفعه نمیدونم چرا اینجوری شده ؟
سابقه فعالیت:
تمام حله مهندس نمیدونم چرا با بایوس حل نمیشه من هم موندمفایل آخر فایل خود دستگاه کلیر شده بود
فایل دیگری موجود نیست متاسفانه
با یکی از این فایلها قطعا باید درست میشد
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
Smartboy , Support Staff no.1 , user435 , Salimeh Bolboli , aliendorphin , user268 , fazeli , SH_18_11 , Mr Sadr , Mohammad Reza , user122 , user578 , Vahid Ghobadzadeh , user476 , emdadaz , user2728 , Mehdi Mashak , vahid_hosseinii , TARASHEH , smahdypor , user373 , Pezhman , Click , Fantech , saeed garakani , Saeedveniz , Ardalan , majids1370 , ehssan , ali5520 , javad hassanzadeh , ali bagheri , mehran404 , user163 , سعید عباسپور , user457 , esi2009 , user437 , reza mirdar , imanheydarpoor , user344