فایلی رو میخوام که با پروگرامر بتونم پروگرام کنم مادربردم رو
A Amiehsvsbwqj کاربر جدید نوشتهها 2 واکنشها 0 سابقه فعالیت: امروز ساعت 5:29 عصر #1 فایلی رو میخوام که با پروگرامر بتونم پروگرام کنم مادربردم رو
vahab hemmati Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 40,636 واکنشها 9,123 سابقه فعالیت: امروز ساعت 5:32 عصر #2 به نقل از Amiehsvsbwqj : فایلی رو میخوام که با پروگرامر بتونم پروگرام کنم مادربردم رو کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه PRIME-H510M-A.zip 9.1 مگابایت · نمایشها: 0
به نقل از Amiehsvsbwqj : فایلی رو میخوام که با پروگرامر بتونم پروگرام کنم مادربردم رو کلیک کنید تا بازشود...
A Amiehsvsbwqj کاربر جدید نوشتهها 2 واکنشها 0 سابقه فعالیت: امروز ساعت 5:33 عصر #3 این فایل برای Asus هست و رو پروگرام جواب میده و bin هست؟ با کلیپس SOP8 به DIP8 میشه پروگرام کنم؟
vahab hemmati Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 40,636 واکنشها 9,123 سابقه فعالیت: امروز ساعت 6:49 عصر #4 به نقل از Amiehsvsbwqj : این فایل برای Asus هست و رو پروگرام جواب میده و bin هست؟ با کلیپس SOP8 به DIP8 میشه پروگرام کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... بله فایل ارسالی فایل Bin هست فقط زیپ شده هست که باید از حالت زیپ خارج کنید
به نقل از Amiehsvsbwqj : این فایل برای Asus هست و رو پروگرام جواب میده و bin هست؟ با کلیپس SOP8 به DIP8 میشه پروگرام کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... بله فایل ارسالی فایل Bin هست فقط زیپ شده هست که باید از حالت زیپ خارج کنید