mahdi71seddighi
کاربر جدید
- نوشتهها
- 1
- واکنشها
- 0
سابقه فعالیت:
پسوند فایل exe باشه
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلام بی زحمت فایل bin رو میخوام مین من صدا نداره asus prime h410m-k r2.0سلام ما فقط فایل های با پسوند bin داریم
فایلی که شما مدنظر دارین فایل اپدیت بایوس هست که از سایت اصلی سازنده مادربرد میتونین دانلود کنید
سابقه فعالیت:
سلام مهندس سال نو مبارکسلام بی زحمت فایل bin رو میخوام مین من صدا نداره asus prime h410m-k r2.0
سابقه فعالیت:
بنده هم مشکل با این مادربرد دارم جالب این جاست بایوس خودش را بکاپ گرفتم. هر بایوس میزنم مادربرد استارت نمیشه فقط بایوس خودش را میزنم مادربرد روشن میشه ولی هنوز نتونستم مشکل صدا مادربرد را حل کنم اگر کسی تونسته حل کنه این مشکل را به راهنمایی کنه.سلام مهندس سال نو مبارک
دقیقا بنده هم با همین مدل مادربورد مشکل خروجی صدا رو دارم درایورها همگی نصب ولی خروجی صدا ندارم
شما ره حلی بابت حل مشکل صدا این مادربورد پیدا کردید بنده رو راهنمایی کنید
ممنونم
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
mahdi71seddighi , Salimeh Bolboli , arefmard , reza rahimi , vahab hemmati , user311 , user333 , barbi_bambo , javad hassanzadeh , Rezanazari0057 , sajad.biyak , donaterlo , shahram724 , morteza1400 , Pctarfand , kurosh77 , amirsalar , Vahid Ghobadzadeh , Novin.repair , Mamad7713 , PEYMAN ELECTRONIC , user433 , LMNTRIX , mobin0911 , rahbord rayaneh , DigitCrom , miladnurani , PFA_Yazd , user121 , drbiosraga