arash shokraneh
کاربر جدید
- نوشتهها
- 7
- واکنشها
- 0
سابقه فعالیت:
باسلام یه مودم خریدم باکابل usb وصل نمیشه چراغشم روشن نمیشه خواستم ببینم اخرین ورژن نرم افزار براش چنده ؟ مال خودم
date :2013/6/24
ver. 1.00
date :2013/6/24
ver. 1.00
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلام این ورژن سخت افزارش d3 هست مال من z2 هست اینو بزنم دسگاه دیگه روشن نمیشهسلام
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
شما به این صفحه دسترسی ندارید و نمیتوانید محتوای آن را ببینید!
ممکن است محتوای این صفحه مختص اعضای ویژه باشد و احتیاج به ارتقای حساب کاربری داشته باشید.سابقه فعالیت:
ظاهرا باید اکانت بخرم دیدم لینک رو خب هزینه فایل اپدیت چقد مبشه همونو بگین بدم شاید یکی نمیخاد اشتراک بخره به قیمت 139000تنمیزاره دانلود کنم عکسم نمیشه گذاشت یه صفحه خطا میاد مییگه
شما به این صفحه دسترسی ندارید و نمیتوانید محتوای آن را ببینید!
ممکن است محتوای این صفحه مختص اعضای ویژه باشد و احتیاج به ارتقای حساب کاربری داشته باشید.
سابقه فعالیت:
بلهظاهرا باید اکانت بخرم دیدم لینک رو خب هزینه فایل اپدیت چقد مبشه همونو بگین بدم شاید یکی نمیخاد اشتراک بخره به قیمت 169000ت
سابقه فعالیت:
خب ورژن نرم افزار تون چنده ببینم ارزش داره بدم هزینه امکانش هست بگید؟ با ویندوز میشه فایلشو ازطریق پنل زد؟بله
متاسفانه فروش بصورت تک فایل نداریم
یعنی این مورد داخل امکانات سایت قرار داده نشده
سابقه فعالیت:
فایل درست هستخب ورژن نرم افزار تون چنده ببینم ارزش داره بدم هزینه امکانش هست بگید؟ با ویندوز میشه فایلشو ازطریق پنل زد؟
سابقه فعالیت:
نه با دستگاه نمیخام فک کردم فایل معمولیه بشه ازطریق پنل زد. چون قدیمیه هیچ جام نیست سایت خود دی لینک هم ندارهفایل درست هست
این فایلها مخصوص تعمیرکاران هست و باید از طریق دستگاه پروگرام بشه
اگه تعمیرکار نیستید پیشنهاد میکنم اکانت تهیه نکنید
سابقه فعالیت:
خیر با پنل نمیشه انجام داد متاسفانهنه با دستگاه نمیخام فک کردم فایل معمولیه بشه ازطریق پنل زد. چون قدیمیه هیچ جام نیست سایت خود دی لینک هم نداره
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
arash shokraneh , vahab hemmati , jh102009 , user560 , bilgisayar , rb88888888 , farzadlatifeh , violet , system11 , user2115 , user92 , m0rt3z4a , , mohammad155 , loveirani , user3727 , mehdikerex , sajjads24