سلام وقت بخیر خدا قوت لطفاً شناسایی رم آنبرد این فایل غیر فعال بشه ممنون مدل برد tp550ld rev 2.0
U user1186 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 104 واکنشها 7 سابقه فعالیت: 26 فوریه 2025 #1 سلام وقت بخیر خدا قوت لطفاً شناسایی رم آنبرد این فایل غیر فعال بشه ممنون مدل برد tp550ld rev 2.0 فایل های ضمیمه back.BIN 8 مگابایت · نمایشها: 1
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,812 واکنشها 4,690 سابقه فعالیت: 26 فوریه 2025 #2 سلام این فایل رو چک کردم اما نتونستم رم آنبرد رو غیرفعال کنم!
U user1186 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 104 واکنشها 7 سابقه فعالیت: 2 مارس 2025 #3 به نقل از Salimeh Bolboli : سلام این فایل رو چک کردم اما نتونستم رم آنبرد رو غیرفعال کنم! کلیک کنید تا بازشود... سلام وقت بخیر خانم بلبلی عذر میخوام درخواست غیر فعال کردن سخت افزاری رو کدوم قسمت یاید بزارم اگر اساتید امکانش رو داشتن راهنمایی کنن؟
به نقل از Salimeh Bolboli : سلام این فایل رو چک کردم اما نتونستم رم آنبرد رو غیرفعال کنم! کلیک کنید تا بازشود... سلام وقت بخیر خانم بلبلی عذر میخوام درخواست غیر فعال کردن سخت افزاری رو کدوم قسمت یاید بزارم اگر اساتید امکانش رو داشتن راهنمایی کنن؟
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,812 واکنشها 4,690 سابقه فعالیت: 2 مارس 2025 #4 سلام قسمت پشتیبانی فنی» پرسش و پاسخ فنی لپ تاپ و قطعات کامپیوتر