سابقه فعالیت:
سلام روزبخیر کسانی که عضویت ویژه موبایل دارن دسترسی به بخش لپ تاپ ندارنددرود و شاد باش به مناسبت عید سعید باستانی . در قسمت درخواست فایل بایوس سرچ ک میزنم . بایوس مورد نظر ( g41t-m13) میاد ولی وقتی میخوام دانلودش کنم پیغام میده شما اجازه دسترسی ندارید . ممنون میشم پیگیری کنید
سابقه فعالیت:
امروز بررسی میکنیم و نتیجه رو اطلاع میدم ????درود خانم بلبلی . من هم کاربر پلاتنیوم هستم . هم کاربر ویژه موبایل
سابقه فعالیت:
درود سرکار خانم بلبلی . همچنان مشکل من پابرجاس . در قسمت درخواست فایل بایوس وقتی ک فایلی رو در قسمت سرچ میزنم . میاره و وقتی روش کلید میکنم برای دانلود میزنه شما اجازه دسترسی ندارید . اما اگر در قسمت مثلا بایوس دل یا بایوس اچ پی و ...... فایلی رو انتخاب کنم مشکلی نیست و میتونم دانلود کنمامروز بررسی میکنیم و نتیجه رو اطلاع میدم ????
سابقه فعالیت:
مشکل دانلود حل شده آیا؟درود سرکار خانم بلبلی . همچنان مشکل من پابرجاس . در قسمت درخواست فایل بایوس وقتی ک فایلی رو در قسمت سرچ میزنم . میاره و وقتی روش کلید میکنم برای دانلود میزنه شما اجازه دسترسی ندارید . اما اگر در قسمت مثلا بایوس دل یا بایوس اچ پی و ...... فایلی رو انتخاب کنم مشکلی نیست و میتونم دانلود کنم
سابقه فعالیت:
درود . بله . متشکرم از پیگیریتونمشکل دانلود حل شده آیا؟
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند