لوگوی فینتی

درخواست فایل سلام

M4h4n P4rs4

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

با سلام
من یک عدد ال این وان لنوو مدل Allinone Lenovo F0DJ با cpu i5 8400 دارم متاسفانه طی ارتقا ‍‍‍‍‍‍‍پنل صفحه نمایش شکست و در بازار موجود نمی باشد من پنل مانیتور ال جی با یک پارت نامبر دیگر ولی با برند ال جی که هم مدل ال این وان من هست را امتحان کردم در ابتدا به من تصویر میداد ولی صفحه نمایش دو تیکه نمایش داده می شد برای رفع این مشکل بایوس مانیتور سالم را با بایوس مانیتور شکسته تعویض کردم چون شماره ای سی ها دقیقا مانند هم بود ولی با بایوس جدید صفحه مانیتور بنده کاملا سفید می باشد ایا با ادیت فایل بایوس میتوانم مشکلم را حل کنم یا خیر فایلهای بایوس مانیتور و پنل ال این وان به پیوست ارسال می گردد. پارت نامبر پنل ال این وان شکسته lm238wf2 و پارت نامبر پنل مانیتور lm230wf3

فایل های ضمیمه

• R440_24_04_20250803_140734.BIN
    512 بایت · نمایش‌ها: 0

Salimeh Bolboli

تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
4,873

سابقه فعالیت:

سلام این فایل امکان ادیت نداره.

M4h4n P4rs4

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

با سلام
من یک عدد ال این وان لنوو مدل Allinone Lenovo F0DJ با cpu i5 8400 دارم متاسفانه طی ارتقا ‍‍‍‍‍‍‍پنل صفحه نمایش شکست و در بازار موجود نمی باشد من پنل مانیتور ال جی با یک پارت نامبر دیگر ولی با برند ال جی که هم مدل ال این وان من هست را امتحان کردم در ابتدا به من تصویر میداد ولی صفحه نمایش دو تیکه نمایش داده می شد برای رفع این مشکل بایوس مانیتور سالم را با بایوس مانیتور شکسته تعویض کردم چون شماره ای سی ها دقیقا مانند هم بود ولی با بایوس جدید صفحه مانیتور بنده کاملا سفید می باشد ایا با ادیت فایل بایوس میتوانم مشکلم را حل کنم یا خیر فایلهای بایوس مانیتور و پنل ال این وان به پیوست ارسال می گردد. پارت نامبر پنل ال این وان شکسته lm238wf2 و پارت نامبر پنل مانیتور lm230wf

سلام این فایل امکان ادیت نداره.
راه حلی بابت این مشکل هست

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
8,228

سابقه فعالیت:

راه حل مشخصی وجود نداره متاسفانه
بخش های مختلف پنل و اتصالاتش روی برد باید بررسی بشه

چه کسی این تاپیک را مشاهده می کند؟