سابقه فعالیت:
سلام فایل me regian باید براش بزنم اگه نزنم دیر تصویر میده ،یا فن با دور تند میچرخه یا در تایم خاصی خاموش میشهسلام
بایوس - dell latitude e7470 la-c461p clear me bios
dell latitude e7470 la-c461p clear me 16 mbdr-bios.ir
سابقه فعالیت:
فایلی که ارسال شد اگه دقت کنید فایل clear me است و کلیر شده هستسلام فایل me regian باید براش بزنم اگه نزنم دیر تصویر میده ،یا فن با دور تند میچرخه یا در تایم خاصی خاموش میشه
ممنون چون یکی از همکار هام برام فرستاد فایل بایوس شو حقیقت نتونستم خودم راضی کنم بزنم گفتم بزار از دکتر بایوس درخواست بدم چون واقعا هر فایلی میدید عالی تا الان نشده جواب نگیرم بازم ممنون تشکرفایلی که ارسال شد اگه دقت کنید فایل clear me است و کلیر شده هست
متوجه هستم معمولا خودم هم بعضی موقع با برنامه های که گذاشتید مثل inject me ,ورژن ده به بالا image tooles انجام میدم بازم ممنون سپاس فراوانسلام فایل me regian باید براش بزنم اگه نزنم دیر تصویر میده ،یا فن با دور تند میچرخه یا در تایم خاصی خاموش میشه
این فایل بایوس زدم دستگاه روشن میشدتصویرنمیداد الان دیگه روشنک نمیشهسلام فایل me regian باید براش بزنم اگه نزنم دیر تصویر میده ،یا فن با دور تند میچرخه یا در تایم خاصی خاموش میشه
سابقه فعالیت:
این فایل بایوس زدم دستگاه روشن میشدتصویرنمیداد الان دیگه روشنک نمیشه
سابقه فعالیت:
خانم این بایوسم زدم متاسفانه روشن نمیشه
فایل دیگه ندارید
سابقه فعالیت:
ممنون خانم محترم جواب گرفتم با فایل بایوسی که فرستاددید و بی پلاس هم وارد اینورتر lvds نمیشد با تعویض سلف که بی پلاس به کانکتور می رسوند به کل تعمیر شد ببخشد و سپاس بابت همه چیممنونم که اطلاع دادین. الان نیازی نیست که فایل جدید بفرستم؟
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
fix1644 , vahab hemmati , Salimeh Bolboli , Nikpey , fAn avARan , Behrooz91 , Mamad7713 , PEYMAN ELECTRONIC , Mohamad717 , user226 , mahmoudghg , user1107 , hafezz , user92 , user560 , hamidrt , shokrollahkhatibi , fariborz goodarzi