سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
همون بالایی دیگه فرستادم ازسایت دکتر بایوس برداشتم زدمسلام لطفا بکاپ بایوس رو ارسال کنید.
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
نه بایوسی که روش زده بودن بایوس 2 مگی بود وقتی من فایل جدید رایت کردم قبلی حذف کردمبکاپ اصلی دستگاه منظورمه. قبل از اینکه این بایوس رو رایت کنید بکاپ نگرفتید؟
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلام وقت بخییر خانم بای مشکل تصویر و ری استارت ل شد ولی برای ری استارت حدود 1 دقیقه زمان میبره
سابقه فعالیت:
سلامسلام وقت بخییر خانم بای مشکل تصویر و ری استارت ل شد ولی برای ری استارت حدود 1 دقیقه زمان میبره
سابقه فعالیت:
سلام اقا همتی احتمال زیاد از بایوس چون اول تصویر نمیداد فایل خودمو زدم اوکی شد ولی مشکل تاخیر در تصوی وریستارت پیش اومد بعد باهمین فایل اخر خانم بای مشکل برطرف شد فقط ری استارتش دیر عمل میکنهسلام
این فایل کلیر شده و دقیقترین فایل ممکن هست
ممکنه این اشکال از بایوس نباشه
سابقه فعالیت:
دیر عمل کردن ریستارت رو کار خاصی نمیشه انجام داد روی فایل متاسفانهسلام اقا همتی احتمال زیاد از بایوس چون اول تصویر نمیداد فایل خودمو زدم اوکی شد ولی مشکل تاخیر در تصوی وریستارت پیش اومد بعد باهمین فایل اخر خانم بای مشکل برطرف شد فقط ری استارتش دیر عمل میکنه
سابقه فعالیت:
ممنون ازوقتی که برام گذاشتیندیر عمل کردن ریستارت رو کار خاصی نمیشه انجام داد روی فایل متاسفانه
میتونم یه فایل دیگه خدمتتون ارسال کنم که امکان داره باز هم خطای تاخیر و ریستارت رو داشته باشه
بخاطر همون عرض میکنم دقیقترین فایل همون فایل هست
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلام اقا همتی خسته نباشید مشکل ری استارت بااین فایل حل شد ولی تاخییر درتصویر داریم
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند