لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1
arefmard عضویت ویژه طلایی نوشتهها 583 واکنشها 759 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2024 #1 لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 22,512 واکنشها 5,166 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2024 #2 به نقل از arefmard : لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1 کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه HP.zip 4.8 مگابایت · نمایشها: 4
به نقل از arefmard : لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1 کلیک کنید تا بازشود...
arefmard عضویت ویژه طلایی نوشتهها 583 واکنشها 759 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2024 #3 ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟
ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟
vahab hemmati Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 42,001 واکنشها 9,377 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2024 #4 به نقل از arefmard : ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟ کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه UNLOCK.zip 4.8 مگابایت · نمایشها: 4
به نقل از arefmard : ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟ کلیک کنید تا بازشود...