لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1
arefmard کاربر قدیمی نوشتهها 572 واکنشها 736 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2024 #1 لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 21,253 واکنشها 4,789 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2024 #2 به نقل از arefmard : لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1 کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه HP.zip 4.8 مگابایت · نمایشها: 2
به نقل از arefmard : لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1 کلیک کنید تا بازشود...
arefmard کاربر قدیمی نوشتهها 572 واکنشها 736 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2024 #3 ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟
ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,464 واکنشها 8,157 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2024 #4 به نقل از arefmard : ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟ کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه UNLOCK.zip 4.8 مگابایت · نمایشها: 2
به نقل از arefmard : ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟ کلیک کنید تا بازشود...