درخواست فایل درخواست فایل H310M-K R2 REV 1.02

tadarok system

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
12

سابقه فعالیت:

سلام.
نیازمند فایل این دستگاه با پسوند CAB هستم ،میخوام از طریق بایوس و EZ FLASH مادربرد دستگاه رو به روز رسانی کنم فایل اورجینال شرکت روش هست.
بعد از تعویض سی پی یو برای تمام قسمت ها مشکل به وجود اومده حتی منوی بوت و بایوس هم به هم ریخته شده.

vahab hemmati

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
9,366

سابقه فعالیت:

سلام.
نیازمند فایل این دستگاه با پسوند CAB هستم ،میخوام از طریق بایوس و EZ FLASH مادربرد دستگاه رو به روز رسانی کنم فایل اورجینال شرکت روش هست.
بعد از تعویض سی پی یو برای تمام قسمت ها مشکل به وجود اومده حتی منوی بوت و بایوس هم به هم ریخته شده.
سلام
درحال حاضر متاسفانه به فایلهای CAB یا exe دسترسی نداریم

tadarok system

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
12

سابقه فعالیت:

سلام
درحال حاضر متاسفانه به فایلهای CAB یا exe دسترسی نداریم
سلام.
بله بخاطر قطع بودن اینترنت دسترسی وجود نداره ،از دوستان اگر کسی داخل ارشیوش این فایل رو داره لطفا ارسال کنه.
ایا مبدلی هست که bin رو بدون ایراد به cab تبدیل کنه؟
سیستم زیر انبوهی از کابل و... محبوس شده و از طریق کابل ارتقا طول که به پورت usb وصل شده بهش دسترسی هست وگرنه با پروگرامر همون فایل bin رو روی ای سی بایوسش رایت میکردم.

vahab hemmati

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
9,366

سابقه فعالیت:

سلام.
بله بخاطر قطع بودن اینترنت دسترسی وجود نداره ،از دوستان اگر کسی داخل ارشیوش این فایل رو داره لطفا ارسال کنه.
ایا مبدلی هست که bin رو بدون ایراد به cab تبدیل کنه؟
سیستم زیر انبوهی از کابل و... محبوس شده و از طریق کابل ارتقا طول که به پورت usb وصل شده بهش دسترسی هست وگرنه با پروگرامر همون فایل bin رو روی ای سی بایوسش رایت میکردم.
فایل cab یا exe فقط در منبع اصلی ایسوز وجود نداره و مبدلی که فایل bin رو به فایل cab تبدیل کنه وجود نداره متاسفانه

tadarok system

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
12

سابقه فعالیت:

اگر کسی داره دریغ نکنه،واقعا خیلی ضروریه.
اگر برنامه ای هست که بشه مادربردهای ایسوس رو از طریق اون در محیط ویندوز بایوس زد معرفی کنید.
فایل بایوس با پسوند bin و rom رو دارم.

چه کسی این تاپیک را مشاهده می کند؟

در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند

کاربرانی که این موضوع را خوانده اند
بالا