خواهشمند است فایل بایوس ارسال گردد.
M mahmoudghg عضویت ویژه طلایی عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 73 واکنشها 6 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 6:51 عصر #1 خواهشمند است فایل بایوس ارسال گردد.
vahab hemmati Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 42,682 واکنشها 9,503 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 6:55 عصر #2 این درخواست رو قبلا هم ثبت کردید و بنده عرض کردم بکاپ ارسال بفرمایید چون بکاپ ارسال نکردید یک فایل رندوم از دستگاه مشابه خدمتتون ارسال میکنم : فایل های ضمیمه PRIME-A620M-K.zip 16.5 مگابایت · نمایشها: 0
این درخواست رو قبلا هم ثبت کردید و بنده عرض کردم بکاپ ارسال بفرمایید چون بکاپ ارسال نکردید یک فایل رندوم از دستگاه مشابه خدمتتون ارسال میکنم :
M mahmoudghg عضویت ویژه طلایی عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 73 واکنشها 6 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 7:32 عصر #3 به نقل از mahmoudghg : خواهشمند است asus A620M-K کلیک کنید تا بازشود... rev:1.01 به نقل از mahmoudghg : فایل بایوس ارسال گردد. کلیک کنید تا بازشود...
به نقل از mahmoudghg : خواهشمند است asus A620M-K کلیک کنید تا بازشود... rev:1.01 به نقل از mahmoudghg : فایل بایوس ارسال گردد. کلیک کنید تا بازشود...