درخواست فایل درخواست فایل بایوس لپ تاپ Legion S7 15ACH6

Navid741

کاربر
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

سلام خسته نباشید. درخواست فایل بایوس لپ تاپ Legion S7 15ACH6 رو داشتم.

IMG-20230122-141452-146.jpg

Navid741

کاربر
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

متاسفانه خیر
من فقط به این فایل برای لپ تاپم نیاز دارم. تعمیرکار یا ... نیستم و استفاده ای از اشتراک نمیتونم بکنم. به این دلیل میگم.
اگر امکانش هست یه مساعدت کنید تو این موضوع چون واقعا استفاده ای نداره برای من اگه اشتراک خریداری کنم.

Salimeh Bolboli

تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
4,802

سابقه فعالیت:

من فقط به این فایل برای لپ تاپم نیاز دارم. تعمیرکار یا ... نیستم و استفاده ای از اشتراک نمیتونم بکنم. به این دلیل میگم.
اگر امکانش هست یه مساعدت کنید تو این موضوع چون واقعا استفاده ای نداره برای من اگه اشتراک خریداری کنم.
متوجه هستم ولی ما کلا فایل تکی نمیفروشیم.

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
8,167

سابقه فعالیت:

سلام
مطمئن هستید مشکل دستگاه از بایوس هست ؟

Navid741

کاربر
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

سلام
مطمئن هستید مشکل دستگاه از بایوس هست ؟
سلام
بله. موقع آپدیت بایوس لپ تاپ خاموش شده و آپدیت نیمه تمام مونده. بعد از اون وقتی روشن میشه پاور روشنه، نور صفحه کلید، فن ها و همه چیز داره کار میکنه اما مانیتور هیچ چیز نشون میده و هیچ اتفاقی نمیفته.

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
8,167

سابقه فعالیت:

سلام
بله. موقع آپدیت بایوس لپ تاپ خاموش شده و آپدیت نیمه تمام مونده. بعد از اون وقتی روشن میشه پاور روشنه، نور صفحه کلید، فن ها و همه چیز داره کار میکنه اما مانیتور هیچ چیز نشون میده و هیچ اتفاقی نمیفته.
معمولا وقتی موقع آپدیت بایوس دستگاه خاموش میشه با سایر قسمتهای مادربرد هم آسیب میرسه

Navid741

کاربر
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

معمولا وقتی موقع آپدیت بایوس دستگاه خاموش میشه با سایر قسمتهای مادربرد هم آسیب میرسه
پیشنهاد یا راه حلی دارید؟
و اینکه اگر به مادربرد آسیب میرسید دستگاه اصلا روشن میشد؟ چون دستگاه روشن میشه، فن ها کار میکنه، نور صفحه کلید و حتی rgb صفحه کلید هم کار میکنه. ولی صفحه سیاهه و سیستم بالا نمیاد.

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
8,167

سابقه فعالیت:

لطفا مدل دقیق مادربرد رو هم ارسال کنید که چک کنم

چه کسی این تاپیک را مشاهده می کند؟

در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند

کاربرانی که این موضوع را خوانده اند