سلام وقت بخیر درخواست بایوس مادربرد ASUS مدل M2N-X PLUS REV. 2.02G را دارم تشکر از محبت شما.
T TadbirEmadi کاربر قدیمی نوشتهها 287 واکنشها 79 سابقه فعالیت: 2 ژوئن 2021 #1 سلام وقت بخیر درخواست بایوس مادربرد ASUS مدل M2N-X PLUS REV. 2.02G را دارم تشکر از محبت شما.
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,659 واکنشها 8,191 سابقه فعالیت: 2 ژوئن 2021 #2 به نقل از TadbirEmadi : سلام وقت بخیر درخواست بایوس مادربرد ASUS مدل M2N-X PLUS REV. 2.02G را دارم تشکر از محبت شما. کلیک کنید تا بازشود... سلام فایل های ضمیمه M2N-X PLUS.bin 512 KB · نمایشها: 2
به نقل از TadbirEmadi : سلام وقت بخیر درخواست بایوس مادربرد ASUS مدل M2N-X PLUS REV. 2.02G را دارم تشکر از محبت شما. کلیک کنید تا بازشود... سلام
T TadbirEmadi کاربر قدیمی نوشتهها 287 واکنشها 79 سابقه فعالیت: 2 ژوئن 2021 #3 برد ویو همین مدل اگر موجود هست برام ارسال کنید باز هم تشکر.
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,659 واکنشها 8,191 سابقه فعالیت: 2 ژوئن 2021 #4 Asus M2N-X Plus Boardview Asus M2N-X Plus Boardview dr-bios.com
T TadbirEmadi کاربر قدیمی نوشتهها 287 واکنشها 79 سابقه فعالیت: 2 ژوئن 2021 #5 سلام خسته نباشید بایوسی که برای این مدل مادربرد ارسال کردید جواب نداد فایل بایوس دیگری موجود نیس؟؟؟ بکاپ خدمتتون ارسال گردید حجم فایل ها با هم متفاوت بود. اگر شماتیکی هم از این مدل مادربرد موجود هست لطف میکنید ارسال کنید ممنون از بزرگواری شما. فایل های ضمیمه OLD.bin 1 مگابایت · نمایشها: 1
سلام خسته نباشید بایوسی که برای این مدل مادربرد ارسال کردید جواب نداد فایل بایوس دیگری موجود نیس؟؟؟ بکاپ خدمتتون ارسال گردید حجم فایل ها با هم متفاوت بود. اگر شماتیکی هم از این مدل مادربرد موجود هست لطف میکنید ارسال کنید ممنون از بزرگواری شما.
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,659 واکنشها 8,191 سابقه فعالیت: 2 ژوئن 2021 #6 سلام شماتیک متاسفانه موجود نیست بایوس: فایل های ضمیمه M2N-X PLUS.bin 1 مگابایت · نمایشها: 1