- نوشتهها
- 5
- واکنشها
- 0
سابقه فعالیت:
من یه مشکلی برام پیش اومد سیستم اسمبل کردم همه عالی بود لینوکس سرور نصب کردم و ناچارا چون اینترنت قطع شده مجبور شدم از میرور داخلی برای نصب یه سری نرم افزار ها استفاده کنم که وقتی اپدیت پکیج های لینوکس رو زدم ابونتو نصب کردم نرم افزارم کارم تمام شد طبق روال همیشه یه ریستارت باید بزنیم من ریستارت کردم مادربرد روی چراغ dram گیر کرد پروتکل های معمول برای رفع این مشکل رو انجام دادم ولی بازم مشکل پا برجا بود حدس زدم شاید میرور ابراوران ممکنه فایل اشتباه یا مخربی داخلش بوده و بایوس رو خراب کرده باشه... البته همون اولش هم با xmp مشکل داشت وقتی فعال کردم توی بوت گیر میکرد منم بی خیال شدم و بدون اون کار میکردم به هر تقدیر به خاطر این ارور dram من از داخل همینجا یه بایوس پیدا کردم و پروگرام کردم حالا روی چراغ cpu گیر میکنه وقتی رم رو برمیدارم از cpu رد میشه روی چراغ ram گیر میکنه نمیدونم واقعا دیگه عقلم به جایی قد نمیده
من بک آپ اصلی رو ضمیمه کردم اگر امکانش هست یه بایوس که امن باشه بفرستید من یه تست کنم یا اگر تجربه ای دارید برای رفع این مشکل لطفا با من در میان بگذارید مشخصات
CPU i5 13400 f
من بک آپ اصلی رو ضمیمه کردم اگر امکانش هست یه بایوس که امن باشه بفرستید من یه تست کنم یا اگر تجربه ای دارید برای رفع این مشکل لطفا با من در میان بگذارید مشخصات
CPU i5 13400 f
رم دسکتاپ DDR5 تک کاناله 5200 مگاهرتز CL40 نئو فورزا مدل TRINITY ظرفیت 16 گیگابایت |