- نوشتهها
- 21,457
- واکنشها
- 4,831
سابقه فعالیت:
چه اروری؟این تصویر میده ولی ناقص هس ارور میده اول تصویر
سابقه فعالیت:
چه اروری؟این تصویر میده ولی ناقص هس ارور میده اول تصویر
there is a problem with the hp endpoint security controller on the unit please contact hp inc .to have the unit serviced این ارور رو میدهچه اروری؟
سابقه فعالیت:
دقیقا کدوم فایل این ارور رو میده؟ میتونین لینکشو دوباره اینجا بفرستین.there is a problem with the hp endpoint security controller on the unit please contact hp inc .to have the unit serviced این ارور رو میده
دقیقا کدوم فایل این ارور رو میده؟ میتونین لینکشو دوباره اینجا بفرستین.
سابقه فعالیت:
متاسفانه ارور این فایل رو نتونستم حذف کنم.
خب بایوس شبیه این فایل دارید برام بزاریدمتاسفانه ارور این فایل رو نتونستم حذف کنم.
این یه فایل 16 مگ فقد داره فایل 32 مگ رو نتونستم پیدا کنم فکر کنم سر اون ارور میدهمتاسفانه ارور این فایل رو نتونستم حذف کنم.
سابقه فعالیت:
این یه فایل 16 مگ فقد داره فایل 32 مگ رو نتونستم پیدا کنم فکر کنم سر اون ارور میده
سابقه فعالیت:
متاسفانه جواب نداد مدل برد اینه DA0F81MB6A0 REV A
سابقه فعالیت:
مطمئن هستین که مشکل از بایوس هست؟
بقیه قسمت هارو چک کردین؟ بله چک کردم مشکل از بایوس دستگاه هست
سابقه فعالیت:
فایل دیگری برای این دستگاه موجود نیست متاسفانه.
اگه مشکل دستگاه صرفا از بایوس بود باید با تست این تعداد بایوس مشکل رفع میشد.میگم که دستگاه تصویر میده با فایل بایوس که دادید فقد ارور ناقص بودن بایوس میده
سابقه فعالیت:
there is a problem with the hp endpoint security controller on the unit این ارورارور ناقص بودن بایوس؟ متوجه نشدم یعنی چی.
سابقه فعالیت:
نه اخریش نه ولی بین این فایل ها یکیش این ارور رو داشت تصویر میده ولی خوب این ارور روش هساخرین فایلی که فرستادم این ارور رو داره؟
سابقه فعالیت:
لینک اون فایل رو میتونین ارسال کنید.نه اخریش نه ولی بین این فایل ها یکیش این ارور رو داشت تصویر میده ولی خوب این ارور روش هس
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
aalirezaa , Salimeh Bolboli , Support Staff no.1 , user1186 , user488 , arash-np , user1107 , jalililka , mdehqan , user402 , mantanham , user196 , barbi_bambo , MasouD69 , ramin oqabi , alitar3 , DigitCrom
شروع کننده گفتگو | گفتگوهای مشابه | انجمن | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | درخواست فایل Cetus HP PRODESK 400 G4 SFF دانلود بایوسسلام | درخواست فایل بایوس | 20 | |
![]() |
درخواست فایل دانلود بایوس hp | درخواست فایل بایوس | 3 | |
E | درخواست فایل دانلود بایوس HP | درخواست فایل بایوس | 1 | |
P | درخواست فایل دانلود بایوس | درخواست فایل بایوس | 1 | |
![]() |
درخواست فایل دانلود بایوس مودم tplink 8151n v3.1 | درخواست فایل بایوس | 1 |