سلام ???? اینو تست کن نتیجه رو بهم اطلاع بده لطفا تصویرنمیده بااینا
7 702 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 238 واکنشها 28 سابقه فعالیت: 6 می 2021 #21 به نقل از hood-313 : سلام ???? اینو تست کن نتیجه رو بهم اطلاع بده لطفا کلیک کنید تا بازشود... تصویرنمیده بااینا
به نقل از hood-313 : سلام ???? اینو تست کن نتیجه رو بهم اطلاع بده لطفا کلیک کنید تا بازشود... تصویرنمیده بااینا
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,836 واکنشها 4,525 سابقه فعالیت: 6 می 2021 #24 به نقل از 702 : سلام تصویرنداد کلیک کنید تا بازشود... سلام فایل بایوسی که میگین مشکل داره رو ارسال کنید
به نقل از 702 : سلام تصویرنداد کلیک کنید تا بازشود... سلام فایل بایوسی که میگین مشکل داره رو ارسال کنید
A ali5520 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 121 واکنشها 27 سابقه فعالیت: 6 اکتبر 2021 #25 به نقل از Salimeh Bolboli : ✌ کلیک کنید تا بازشود... سلام وقت بخیر من همین لپتاپ دارم رندومی خاموش میشه بایوس زدم (چند نو) سی پی یو عوض کرردم رم هاردم عوض کردم مشکل حل نشده میشه راهنمایی بکنین؟
به نقل از Salimeh Bolboli : ✌ کلیک کنید تا بازشود... سلام وقت بخیر من همین لپتاپ دارم رندومی خاموش میشه بایوس زدم (چند نو) سی پی یو عوض کرردم رم هاردم عوض کردم مشکل حل نشده میشه راهنمایی بکنین؟