DigitCrom
عضویت ویژه طلایی
- نوشتهها
- 15
- واکنشها
- 0
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلامبا سلام بایوس دستگاه لنوو مدل v15-iil با پارت مادربرد gs44d/gs54d nm-c711 پسورد دارد بایوس های که تو سایت هست میزنم هارد رو شناسایی نمیکنه , بیزحمت میشه پسوردش رو حذف کنید این فایل خودشه
سابقه فعالیت:
ممنون ولی باز پسورد می خواهد
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
ممنون از راهنمایی ولی جایی که پسورد می خواهد 1234 رو وارد میکنم میگه اشتباه است و دوباره پسورد می خواهد و به قسمت وارد کردن شناسه سخت افزاری نمیرسه"دستورالعمل استفاده"
تمام باتری و باتری CMOS را بردارید
F1 را فشار دهید تا تنظیمات را وارد کنید: رمز عبور 1234
20 ثانیه یا بیشتر صبر کنید
شناسه سخت افزاری را وارد کنید. hardware id
هنگامی که از شما خواسته شد دو بار فاصله را فشار دهید.
کامپیوتر را خاموش کن.
و بایوس اصلی خود را بازیابی کنید.
اگر 2x5 بوق باشد، طبیعی است.
من چک سام انجام ندادم اما به هر حال باید روشن شود.
قبل از روشن شدن چراغ لوگوی صفحه حداقل 30 ثانیه صبر کنید. باید چندین بار به خودی خود روشن/خاموش شود.
سابقه فعالیت:
در اون صفحه کد چند رقمی نشون نمیده ؟ممنون از راهنمایی ولی جایی که پسورد می خواهد 1234 رو وارد میکنم میگه اشتباه است و دوباره پسورد می خواهد و به قسمت وارد کردن شناسه سخت افزاری نمیرسه
سابقه فعالیت:
16 کاراکتردر اون صفحه کد چند رقمی نشون نمیده ؟
سابقه فعالیت:
لطفا یک تصویر از همون صفحه ارسال کنید16 کاراکتر
سابقه فعالیت:
لطفا یک تصویر از همون صفحه ارسال کنید
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
3بار پسوورد اشتباه وارد کنید و ببینید آیا کدی نشون نمیده
نه میزنه دستگاه لاک شده باید خاموش کنید3بار پسوورد اشتباه وارد کنید و ببینید آیا کدی نشون نمیده
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
ممنون چشم ولی با بایوس هایی که دوستان تو تاپیک های دیگه گزاشته بودن پسورد ریموو شده بود ولی فقط هارد رو نمیشناخت اگه می فرمایید ای سی رو رایت کنماگه با این روش پسوورد حذف نمیشه پس احتمالا پسوورد روی EC ذخیره شده
لطفا فایل EC رو پروگرام کنید :
سابقه فعالیت:
شناسایی نشدن هارد راه حل مشخصی نداره متاسفانهممنون چشم ولی با بایوس هایی که دوستان تو تاپیک های دیگه گزاشته بودن پسورد ریموو شده بود ولی فقط هارد رو نمیشناخت اگه می فرمایید ای سی رو رایت کنم
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند