Novin.repair
عضویت ویژه طلایی
- نوشتهها
- 285
- واکنشها
- 30
سابقه فعالیت:
خیلی ممنونممن اینو زدم رو دستگاهم اوکی شد بی زحمت فایل اصلی دستگاهو بزار برام چک کنم
سابقه فعالیت:
خیلی ممنونممن اینو زدم رو دستگاهم اوکی شد بی زحمت فایل اصلی دستگاهو بزار برام چک کنم
سابقه فعالیت:
ممنونممن اینو زدم رو دستگاهم اوکی شد بی زحمت فایل اصلی دستگاهو بزار برام چک کنم
سابقه فعالیت:
اینو تست کنممنونم
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
من me region ver 16 دارم میخوام با flash imag tools بزنم خطا میده نرم افزار خودشم گرفتم بلد نیستم باهاش کار کنم میشه اموزشش رو بزارید برای اصلاح همین مدل که اخر دادم همکارا تهران انجام دادن نرم افزار اصلاح برای ورژن های دیگه هم لازم داشتین بگین بزارم بالاتر از ورژن 1111 به بعد رو میتونین با نرم افزار Flash Image Tool انجام بدین.
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
ممون میشم اموزشش هم بزارید قبلیارو یاد گرفتم اینم یاد بگیرم لطف میکنید نرم افزار های ورژن 11 به بعد هم پیدا کردم خواستین زیپ کنم بفرستم اگر حجمش زیاد نشهآموزشش رو احتمالا در سایت قرار میدیم. اما شما میتونین فایل هایی که نیاز به اصلاح دارن که برامون ارسال کنید.
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
نرم افزار های همه مدل رو دارم گرفتم گفتم هر کدوم رو که ندارید لازم بود بگید ورژن رو بفرستم چون کلی حجمش زیاد میشه سخته اپلودشنرم افزارهای مربوط به ME Region در این قسمت اپلود میکنیم.
دانلود نرم افزار و فایلهای Me-Region
فایل های Me Region | Flash Image Tool | Intel TXE/ME Injector | ME Analyzer | UEFITooldr-bios.ir
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
rezarahimi , Salimeh Bolboli , vahab hemmati , Novin.repair , user640 , دکتر بایوس , PFA_Yazd , mechanicc , blscoir , EmdadRayaneh , user196 , shahram724 , PeymanMardani , mirghasemi , user133 , mobinsystem , majids1370 , user3586 , mohammad155 , سعید عباسپور , M4h4n P4rs4 , sars2004 , Creed , user138 , pejmanheydari , mostafauss