rezarahimi
عضویت ویژه طلایی
- نوشتهها
- 150
- واکنشها
- 72
سابقه فعالیت:
نرم افزار فینتی | نرم افزار تخصصی مدیریت تعمیرگاه کامپیوتر و موبایل
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلام بی زحمت برام بایوس ارسالی رو اصلاح کنید پسورد در قسمت uefi password خورده و الگو هم داره برای مدل مادربرد x1404za r3.0 مدل دستگاه هم asus f1504va هست
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلام این فایل دیر تصویر میده و اینکه 4 مرحله میده که فایل اپدیت رو دانلود کنم بزنم رو فلش بعد دستگاه رو روشن کنم که بعدش عملیات اپدیت رو انجام میده ولی باز ریست میشه دوباره میره تو اپدیت عملا کار نمیکنه
سابقه فعالیت:
سلام این فایل دیر تصویر میده و اینکه 4 مرحله میده که فایل اپدیت رو دانلود کنم بزنم رو فلش بعد دستگاه رو روشن کنم که بعدش عملیات اپدیت رو انجام میده ولی باز ریست میشه دوباره میره تو اپدیت عملا کار نمیکنه
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
متاسفانه به منم هیچ اطلاعاتی نمیده فقط برام پسورد رو برداشت چند دقیقه ای برام ارسال کرد جواب گرفتمسلام
بسیار عالی
لطف میکنید ازشون سوال کنید که با چه روشی این کار رو انجام دادن؟
چون یکسری نرمافزارهای جدید هست که باید تهیه کنیم.
اگه اسم دقیقشون رو بدونیم حتما تهیه خواهیم کرد.
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
بازم ممنون.متاسفانه به منم هیچ اطلاعاتی نمیده فقط برام پسورد رو برداشت چند دقیقه ای برام ارسال کرد جواببرای اصلاح همچین بایوس هایی اموزش هم میزارید ؟
سابقه فعالیت:
بی زحمت برام مواردی که بتونم یاد بگیرم ب چه نرم افزارهایی باید کار کنم چه دستگاه هایی نیاز به اصلاح دارن رو بگید ممنون میشم اموزشهارو بزارید یادگیریم تو تعمیرات خوبه وست دارم این اصلاح بایوس رو هم یاد بگیرم بیس کار رو یاد بگیرم در موردش تحقیق میکنم تا کامل یاد بگیرم مخصوصا اصلاح بایوس مادربرد های پی سی ddr4 هاروبازم ممنون.
بله اگه روشهایی باشه که خود کاربر بتونه انجام بده براشون میزاریم.
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
اموزش هارودیدم نرم افزار ها و برنامه ها رو هم گرفتم این فایلهارو باید چیکار کنم به جز این لینک اموزشایی که اشتین چیز دیه ای هم هست ببیننمدرحال حاضر فقط برای 3مدل دستگاه زیر روش آنلاک رو بصورت تاپیک درست کردیم :
برداشتن پسورد بایوس در لپ تاپ Lenovo Thinkpad E530
معمای برداشتن پسورد بایوس در لپ تاپ های صنعتی Lenovo E530 بایوس پروگرام شد پسورد نرفت! آی سی آی/او پروگرام شد پسورد نرفت! بدنبال آی سی سکوریتی رفتیم... پیدا کردیم اما قابلیت شناسایی با پروگرامر را ندارد!! چطور پسورد بایوس را برداریم ؟! با دکتر بایوس همراه باشید این ویدیو توسط همکار خوبم آقای...dr-bios.ir
برداشتن پسورد بایوس لپ تاپ Lenovo ThinkPad T400S T410S T510S
روی لپ تاپ های سری Thinkpad لنوو اغلب برای حذف پسورد بایوس باید پین 5 و 6 سکیوریتی چیپ(آی سی) رو جامپ کنید . البته مواردی هم بوده با این کار پسورد حذف نشده برای ادامه میبایست آی سی سکوریتی ررو از روی برد پیدا کرده و حذف کنید نکته: شماره ی آی سی روی روی پی سی بی u77 هست نکته: ممکنه در مدل های...dr-bios.ir
آموزش برداشتن پسورد بایوس لپ تاپ Acer V5- 471 Acer V5-431
حذف کردن پسورد بایوس لپ تاپ Acer V5- 471 Acer V5-431 اگه دقت کرده باشین کنار اسلات رم چند تا جامپر وجود داره. فقط کافیه G2201 رو جامپ کنید.dr-bios.ir
البته برای آنلاک سایر دستگاههای مختلف میتونید درخواست ثبت کنید تا درصوت امکان براتون انجام بدیم.
سابقه فعالیت:
این فایلها مربوط به کلیر کردن ME Reiogn ورژن 12 به بالا هست که شبیه به همون ورژن 11 انجام میشهاموزش هارودیدم نرم افزار ها و برنامه ها رو هم گرفتم این فایلهارو باید چیکار کنم به جز این لینک اموزشایی که اشتین چیز دیه ای هم هست ببیننم
سابقه فعالیت:
11 به بد با همون Flash_Image_Tool انجام میشه درسته یا 12 به بد باز نرم افزار دیگه داره؟این فایلها مربوط به کلیر کردن ME Reiogn ورژن 12 به بالا هست که شبیه به همون ورژن 11 انجام میشه
سابقه فعالیت:
11 به بعد رو میتونین با نرم افزار Flash Image Tool انجام بدین.11 به بد با همون Flash_Image_Tool انجام میشه درسته یا 12 به بد باز نرم افزار دیگه داره؟
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند