- نوشتهها
- 365
- واکنشها
- 29
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
MB DA0XW2MBAG0 rev G
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
MB DA0XW2MBAG0 rev G
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
خدمت شمافایل 16 مگ هم داره؟
سابقه فعالیت:
با فایلی هم که ارسال کردید روشن نشد ولی با این فایل درخواست فایل - DA0XW2MBAG0 سلام بایوس وec zbook15 g5 نیاز دارم روشن شد و پسورد هم برداشته شد ولی ارور Manufacturing program mode داد که حتی با BCU هم LOCK نشد متاسفانه
سابقه فعالیت:
عرض کردم انجام دادم تغییرات رو ولی ارور lock نشدویدیوی آموزشی - رفع خطای Manufacture Programming Mode is in Unlock mode
سلام وقت بخیر در لپ تاپ های HP بعد از پروگرام بایوس معمولا با خطای سریال نامبر و .... مواجه میشیم که قبلا در ویدیویی که آقای کر تهیه کرده بود این خطا رو رفع میکردیم اما در دستگاه های جدید با انجام این کار با خطای Manufacture Programming Mode is in Unlock mode مواجه میشیم که با روشی که در این...dr-bios.ir
سابقه فعالیت:
بعد از اینکه رفع خطا رو هم انجام میدم خطای product information not valid میزند که اطلاعات دستگاه رو مثل feature byte و ... رو ندارمعرض کردم انجام دادم تغییرات رو ولی ارور lock نشد
سابقه فعالیت:
بعد از اینکه رفع خطا رو هم انجام میدم خطای product information not valid میزند که اطلاعات دستگاه رو مثل feature byte و ... رو ندارم
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
mehdi molazem , vahab hemmati , Salimeh Bolboli , shoiab , arman1381 , behroozyonesie , gharaghanimahdi , ramezani5051 , PFA_Yazd , user189 , user456 , user258 , drbiosraga , user184 , javad hassanzadeh , user373 , user1297 , reza rahimi , mortezakhajeh76 , user512 , user335 , blscoir , Asa