من فایل بایوس برای لپتاپ lenovo ideapad 3 15iau7 با مدل مادربرد nm-e341 rev1 هستش ولی بایوس های داخل سایت رو که میزنم تصویر نداره ولی دستگاه با بایوس خودش روی رم انبرد تصویر داره و اوکی هست فقط رم میزارم تصویر نمیده . فایل های خودش رو هم فرستادم
سابقه فعالیت:
این ایراد به این دلیل هست که مادربرد رم آنبرد شده و کلا با رم تصویر نمیدهمن فایل بایوس برای لپتاپ lenovo ideapad 3 15iau7 با مدل مادربرد nm-e341 rev1 هستش ولی بایوس های داخل سایت رو که میزنم تصویر نداره ولی دستگاه با بایوس خودش روی رم انبرد تصویر داره و اوکی هست فقط رم میزارم تصویر نمیده . فایل های خودش رو هم فرستادم
ینی نمیاین ایراد به این دلیل هست که مادربرد رم آنبرد شده و کلا با رم تصویر نمیده
این ایراد رو با ویرایش بایوس نمیشه برطرف کرد
ینی نمیشه با بایوس زدن مشکل رو حل کرد؟ چرا با بایوس ها داخل سایت تصویر نمیده؟این ایراد به این دلیل هست که مادربرد رم آنبرد شده و کلا با رم تصویر نمیده
این ایراد رو با ویرایش بایوس نمیشه برطرف کرد متاسفانه
سابقه فعالیت:
در این موارد دستگاه فقط با بایوس خودش تصویر میدهینی نمی
ینی نمیشه با بایوس زدن مشکل رو حل کرد؟ چرا با بایوس ها داخل سایت تصویر نمیده؟
ینی نمیاین ایراد به این دلیل هست که مادربرد رم آنبرد شده و کلا با رم تصویر نمیده
این ایراد رو با ویرایش بایوس نمیشه برطرف کرد
ینی نمیشه با بایوس زدن مشکل رو حل کرد؟ چرا با بایوس ها داخل سایت تصویر نمیده؟این ایراد به این دلیل هست که مادربرد رم آنبرد شده و کلا با رم تصویر نمیده
این ایراد رو با ویرایش بایوس نمیشه برطرف کرد متاسفانه
پس با این توضیحات راهی برای تعمیر وجود نداره؟در این موارد دستگاه فقط با بایوس خودش تصویر میده
هرگونه تغییر یا اصلاح بایوس باعث میشه دستگاه تصویر نده
چون مادربرد با همون بایوس که روش هست رم آنبرد شده و فقط با همون سازگار هست
سابقه فعالیت:
لطفا فایل بکاپ رو ارسال کنید که بررسی کنم
بکاپ :لطفا فایل بکاپ رو ارسال کنید که بررسی کنم
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
user378 , vahab hemmati , mdehqan , total guarantee , Roohia , احمدی , miralbistoon , casper_1 , user875 , user1564 , tadarok system , hamidstar , tirdad9791 , user37 , user209 , user2728 , سعید عباسپور , user391 , pejmanheydari , blscoir , parsabostani , bealsa , user3586 , ALI-F1 , brooz1403 , mehran1988 , MmdAssad , mehdi molazem , user269 , user497