Novin.repair
عضویت ویژه طلایی
- نوشتهها
- 285
- واکنشها
- 30
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
با درود و احترام
لطفاً فایل بایوس مادربورد
ASUS H610M-A wifi D4
رو بصورت
Clear me
برای دانلود قرار بدهید
سپاس از توجه شما
در پیوست ، فایل بکاپ قرار داده شده است
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
متاسفانه روشن میشود ولی تصویر ندارد
سابقه فعالیت:
سلام عزیز ببخشید من این فایل بایوس رو نیاز دارم اگر تونستید پیدا کنید لطف میکنید برای من هم بفرستید ممنونبا درود و احترام
ASUS H610M-A wifi D4
رو بصورت
Clear me
برای دانلود قرار بدهید
سپاس از توجه شما
سلام عزیز ببخشید من این فایل بایوس رو نیاز دارم اگر تونستید پیدا کنید لطف میکنید برای من هم بفرستید ممنونبا درود و احترام
ASUS H610M-A wifi D4
رو بصورت
Clear me
برای دانلود قرار بدهید
سپاس از توجه شما
سابقه فعالیت:
سلامسلام عزیز ببخشید من این فایل بایوس رو نیاز دارم اگر تونستید پیدا کنید لطف میکنید برای من هم بفرستید ممنون
سلام عزیزسلام
درحال حاضر موجود نیست متاسفانه
سابقه فعالیت:
سلامسلام عزیز
ببخشید من اگر به نت آزاد دسترسی داشته باشم امکانش هست؟ سیستم من کلا تصویر نمیده پس از بوق اول یه بوق بلند و سه بوق کوتاه میده با اینکه کارت گرافیک رم و بقیه اعضا سالمن و انگار بایوس قاطی کرده تا این فایل نباشه نمی تونم ریست کنم
اگر بهتون به نت آزاد متصل شم شما لینک مستقیم یا سایتی سراغ دارید بشه این فایل رو پسوند bin پیدا کرد و خاک باشه با فایل آپدیت بایوس نمیشه ریست کردن ممنون
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
Novin.repair , Salimeh Bolboli , vahab hemmati , Rezaj13 , MahmoudAz , AlmasParseh , hk21101372 , smahdypor , user560 , user531 , allianz634 , ENDR95 , reza Gasedi , ctzwjrtt , user346 , user2435 , hamzeh , user433 , , mehdisefidgar , adeldooba , abol9090 , mobinsystem , amirkia63 , kamal1367 , gharaghanimahdi , amirmosfet94 , احمدی , Hamedsarwari , mehregano , donaterlo , drbiosraga , jupiter900 , Amiravtar , mahdi1143 , mortezaebrahimi , Zero cool , mortalshah , Mehdi seyfi , aminhos , TechnoFix , mjalalifar191365 , dastoori , amirhoseiin , barbi_bambo