mgolmoradi
کاربر جدید
- نوشتهها
- 63
- واکنشها
- 1
سابقه فعالیت:
سلام خسته نباشید، فایل بایوس لپ تاپ msi مدل ms-16y1 رو میخوام . ممنونم.
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
این فایل رو استفاده کردم متاسفانه جواب نمیده. اگر فایل دیگه ای دارین لطفا برام بفرستید. ممنونم.
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
ایراد از گرافیک دستگاه هست. بعد از نصب درایور تصویر دستگاه میره، احتمال خرابی بایوس و خود چیپ هست. قبل از تعمیر سخت افزاری میخوام از بابت بایوس خیالم راحت بشه.فایل ارسالی کاملا دقیق هست
خود دستگاه چه مشکلی داره ؟
سابقه فعالیت:
بعد از پروگرم کردن بایوس با این فایل دستگاه روشن نمیشه...فایل ارسالی کاملا دقیق هست
خود دستگاه چه مشکلی داره ؟
سابقه فعالیت:
من هم همین ایراد را روی دستگاه دیگه ای دارم ولی این دستگاه همان مادر برد استفاده شده برای لپتاپ برند کسپر ترکیه هست. این ایراد در ویندوز 10 مشاهده شد ولی در ویندوز 7 ایراد رفع میشه حتی سی پی یو هم عوض کردم رفع نشد. فقط الان مشکل من اینه دستگاه خاموش نمی شه و در منوی بوت یا بایوس سنگین کار می کنه. ورژن مادربرد من A15HC REV:2.1 هستایراد از گرافیک دستگاه هست. بعد از نصب درایور تصویر دستگاه میره، احتمال خرابی بایوس و خود چیپ هست. قبل از تعمیر سخت افزاری میخوام از بابت بایوس خیالم راحت بشه
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
mgolmoradi , Salimeh Bolboli , vahab hemmati , user346 , PeymanMardani , user432 , user3586 , aliendorphin , user486 , blscoir , herzeleid , amirasal147 , user311 , lolohacko , Bartar Shahr , frequensy , soheil , user375 , PFA_Yazd , Hardware Home , Majid1372 , djdvd23 , user464 , gharaghanimahdi , HMeghdad