لوگوی فینتی

درخواست فایل x556uj rev 2

total guarantee

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
3

سابقه فعالیت:

سلام یک دستگاه asus x556uj rev2 دارم که فایل اصلی رو ضمیمه کردم-با هیچ کدوم از فایل های داخل سایت تصویر نمیده-با فایل خودش تصویر داشت فقط آپدیت نرم افزاریش کامل نشده بود یکم قاطی بود گفتم سخت افزاری بزنم-الان با بایوس خودش هم تصویر نمیده با فایل های شما هم تصویر نمیده-مطمئن هستم ایراد از بایوس هست-میشه اصلاحش کنید؟

فایل های ضمیمه

• X556UF-READ.BIN
    8 مگابایت · نمایش‌ها: 1

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
8,252

سابقه فعالیت:

سلام یک دستگاه asus x556uj rev2 دارم که فایل اصلی رو ضمیمه کردم-با هیچ کدوم از فایل های داخل سایت تصویر نمیده-با فایل خودش تصویر داشت فقط آپدیت نرم افزاریش کامل نشده بود یکم قاطی بود گفتم سخت افزاری بزنم-الان با بایوس خودش هم تصویر نمیده با فایل های شما هم تصویر نمیده-مطمئن هستم ایراد از بایوس هست-میشه اصلاحش کنید؟
سلام
این مورد رو نمیشه با اصلاح بایوس درست کرد
وقتی میفرمایید فایل خودش هم دیگه تصویر نمیده یعنی ایراد صرفا از بایوس نیست
چون معمولا وقتی دستگاه حین آپدیت بایوس خاموش میشه بدلیل نوسان ولتاژ به سایر قسمتهای مادربرد هم آسیب میرسه
لطفا بررسی بفرمایید

total guarantee

عضویت ویژه طلایی
واکنش‌ها
3

سابقه فعالیت:

سلام
این مورد رو نمیشه با اصلاح بایوس درست کرد
وقتی میفرمایید فایل خودش هم دیگه تصویر نمیده یعنی ایراد صرفا از بایوس نیست
چون معمولا وقتی دستگاه حین آپدیت بایوس خاموش میشه بدلیل نوسان ولتاژ به سایر قسمتهای مادربرد هم آسیب میرسه
لطفا بررسی بفرمایید
نه آخه قشنگ تصویر میداد مرتب بود فقط یو اس بی سمت چپش قطع شده بود که اونم با آپدیت حل شد-ولی یکم قاطی بود تو بایوس و بالا اومدن -وگرنه هیچ مشکلی مثل تصویر ندادن و اینا نداشت

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
8,252

سابقه فعالیت:

نه آخه قشنگ تصویر میداد مرتب بود فقط یو اس بی سمت چپش قطع شده بود که اونم با آپدیت حل شد-ولی یکم قاطی بود تو بایوس و بالا اومدن -وگرنه هیچ مشکلی مثل تصویر ندادن و اینا نداشت

فایل های ضمیمه

• x556uj update.zip
    3.9 مگابایت · نمایش‌ها: 0
چه کسی این تاپیک را مشاهده می کند؟

در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند

کاربرانی که این موضوع را خوانده اند