1
R reza_eft کاربر قدیمی نوشتهها 225 واکنشها 3 سابقه فعالیت: 22 فوریه 2022 #2 به نقل از reza_eft : 1 کلیک کنید تا بازشود... دارای دوبایوس است درخواست فایل BIN رادارم زیرا نمی توانم فایلCAP را به BIN تبدیل کنم.
به نقل از reza_eft : 1 کلیک کنید تا بازشود... دارای دوبایوس است درخواست فایل BIN رادارم زیرا نمی توانم فایلCAP را به BIN تبدیل کنم.
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,754 واکنشها 4,684 سابقه فعالیت: 22 فوریه 2022 #3 به نقل از reza_eft : دارای دوبایوس است درخواست فایل BIN رادارم زیرا نمی توانم فایلCAP را به BIN تبدیل کنم. کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه TUF-GAMING-Z590-PLUS 16MB.zip 8 مگابایت · نمایشها: 6 TUF-GAMING-Z590-PLUS.zip 1.2 مگابایت · نمایشها: 4
به نقل از reza_eft : دارای دوبایوس است درخواست فایل BIN رادارم زیرا نمی توانم فایلCAP را به BIN تبدیل کنم. کلیک کنید تا بازشود...
R reza_eft کاربر قدیمی نوشتهها 225 واکنشها 3 سابقه فعالیت: 1 می 2022 #4 سلام خسته نباشید با این بایوس مادربرد اصلا روشن نشد اگرمیخواین فایل خود مادربرد روبدم
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,981 واکنشها 8,068 سابقه فعالیت: 2 می 2022 #5 به نقل از reza_eft : سلام خسته نباشید با این بایوس مادربرد اصلا روشن نشد اگرمیخواین فایل خود مادربرد روبدم کلیک کنید تا بازشود... سلام دستگاه چه مشکلی داره ؟ بکاپ هردو فایل رو ارسال کنید
به نقل از reza_eft : سلام خسته نباشید با این بایوس مادربرد اصلا روشن نشد اگرمیخواین فایل خود مادربرد روبدم کلیک کنید تا بازشود... سلام دستگاه چه مشکلی داره ؟ بکاپ هردو فایل رو ارسال کنید