سابقه فعالیت:
من قبلا بک آپ فرستادم خدمتتون و شما هم زحمت کشیدین برام فرستادین ولی ایرادش اینه که M2 شناسایی نمیشه{البته تنظیمات ستاپ انجام شده} و اینکه بعد از 3 ساعت بعد روشن کردن دستگاه تازه تصویرش بالا میاد. الان با این حساب بک آپ رو بفرستم خدمتتون یا خیر؟سلام
لطفا بکاپ ارسال کنید
سابقه فعالیت:
ایراد اولیه دستگاه چی بود ؟من قبلا بک آپ فرستادم خدمتتون و شما هم زحمت کشیدین برام فرستادین ولی ایرادش اینه که M2 شناسایی نمیشه{البته تنظیمات ستاپ انجام شده} و اینکه بعد از 3 ساعت بعد روشن کردن دستگاه تازه تصویرش بالا میاد. الان با این حساب بک آپ رو بفرستم خدمتتون یا خیر؟
سوییچ میشد ولی تصویر نمیدادایراد اولیه دستگاه چی بود ؟
سابقه فعالیت:
بکاپ رو ارسال کنید لطفاسوییچ میشد ولی تصویر نمیداد
بکاپ رو ارسال کنید لطفا
چشم.خدمت شما.بعد استاد منظور از بایوس دامپ چیه؟بکاپ رو ارسال کنید لطفا
سابقه فعالیت:
بکاپ ها رو چک کردم که متاسفانه قابلیت اصلاح ندارن یعنی ME Region ندارنچشم.خدمت شما.بعد استاد منظور از بایوس دامپ چیه؟
متاسفانه با این بایوس هم m2 دتکت نشدبکاپ ها رو چک کردم که متاسفانه قابلیت اصلاح ندارن یعنی ME Region ندارن
فایل های زیر رو تست کنید لطفا
سابقه فعالیت:
متاسفانه فرقی نکردسلام لطفا این فایل هارو هم تست کنید
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
user155 , vahab hemmati , 1400 , Salimeh Bolboli , rasoulzadehalireza , user361 , user325 , siavoshii , user203 , saket2021 , دنیا , vahidmpn , aliendorphin , mehrdadbahar , user268 , Mohsen1991 , navid samadi , user558 , morteza , M_khazaeny , PFA_Yazd , user250 , mirghasemi , fAn avARan , Sisto Co