با سلام این فایل رو اصلاح کنید رندوم تصویره ممنون
S secret24 کاربر جدید نوشتهها 39 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 6 دسامبر 2025 #1 با سلام این فایل رو اصلاح کنید رندوم تصویره ممنون فایل های ضمیمه bak.bin 8 مگابایت · نمایشها: 2
vahab hemmati Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 41,969 واکنشها 9,369 سابقه فعالیت: 6 دسامبر 2025 #2 به نقل از pouyanich : با سلام این فایل رو اصلاح کنید رندوم تصویره ممنون کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه clear me.zip 3.4 مگابایت · نمایشها: 1
S secret24 کاربر جدید نوشتهها 39 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 9 دسامبر 2025 #3 این فایل حتی دستگاه رو روشن نکرد فایل های مشابه سایت رو امتحان کردم هر کدوم یه باگی داشت لطفا با بک اپ خودم یه فایل مطمن بفرستید
این فایل حتی دستگاه رو روشن نکرد فایل های مشابه سایت رو امتحان کردم هر کدوم یه باگی داشت لطفا با بک اپ خودم یه فایل مطمن بفرستید
vahab hemmati Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 41,969 واکنشها 9,369 سابقه فعالیت: 9 دسامبر 2025 #4 برای همه ایرادهای دستگاه نمیشه صرفا بایوس رو ساخت! این فایل کلیر خود دستگاه هست که بکاپ ارسال کردید : فایل های ضمیمه bak clear.zip 3.4 مگابایت · نمایشها: 1
برای همه ایرادهای دستگاه نمیشه صرفا بایوس رو ساخت! این فایل کلیر خود دستگاه هست که بکاپ ارسال کردید :