دستگاه asus k53u LA-7322p rev:1A لطفا فایل EC را در سایت قرار دهید بکاپ EC رو ضمیمه کردم
A Abolfazlmp86 کاربر قدیمی نوشتهها 174 واکنشها 60 سابقه فعالیت: 18 ژوئن 2022 #1 دستگاه asus k53u LA-7322p rev:1A لطفا فایل EC را در سایت قرار دهید بکاپ EC رو ضمیمه کردم فایل های ضمیمه la-7322p ec bk.bin 128 KB · نمایشها: 1
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,012 واکنشها 8,072 سابقه فعالیت: 18 ژوئن 2022 #2 این دستگاه فایل EC پروگرامی نداره فایل هم که ارسال کردید یک فایل خالی هست که دیتا نداره کلا
A Abolfazlmp86 کاربر قدیمی نوشتهها 174 واکنشها 60 سابقه فعالیت: 18 ژوئن 2022 #3 به نقل از Vahab Hemmati : این دستگاه فایل EC پروگرامی نداره فایل هم که ارسال کردید یک فایل خالی هست که دیتا نداره کلا کلیک کنید تا بازشود... به نظرتون آیسی خالی شده و نیاز به تعویض آیسی هست؟ یا اینکه خوانده نشده؟ چون من یکبار دیگه هم بکاپ گرفتم ولی باز دیدم که خالی هست
به نقل از Vahab Hemmati : این دستگاه فایل EC پروگرامی نداره فایل هم که ارسال کردید یک فایل خالی هست که دیتا نداره کلا کلیک کنید تا بازشود... به نظرتون آیسی خالی شده و نیاز به تعویض آیسی هست؟ یا اینکه خوانده نشده؟ چون من یکبار دیگه هم بکاپ گرفتم ولی باز دیدم که خالی هست
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,012 واکنشها 8,072 سابقه فعالیت: 18 ژوئن 2022 #4 به نقل از Abolfazlmp86 : به نظرتون آیسی خالی شده و نیاز به تعویض آیسی هست؟ یا اینکه خوانده نشده؟ چون من یکبار دیگه هم بکاپ گرفتم ولی باز دیدم که خالی هست کلیک کنید تا بازشود... فکر میکنم آیسی پروگرامی نیست چون فایل EC برای این دستگاه وجود نداره
به نقل از Abolfazlmp86 : به نظرتون آیسی خالی شده و نیاز به تعویض آیسی هست؟ یا اینکه خوانده نشده؟ چون من یکبار دیگه هم بکاپ گرفتم ولی باز دیدم که خالی هست کلیک کنید تا بازشود... فکر میکنم آیسی پروگرامی نیست چون فایل EC برای این دستگاه وجود نداره