Io LA-D801p Rev 1/0 Dell 5567 فایل io
D deltous_mohammadi کاربر قدیمی نوشتهها 196 واکنشها 15 سابقه فعالیت: 14 مارس 2021 #1 Io LA-D801p Rev 1/0 Dell 5567 فایل io
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,629 واکنشها 8,188 سابقه فعالیت: 14 مارس 2021 #2 فکر میکنم آیاو برای این مادربرد پروگرامی نیست. آیسی نامبر و بکاپشو ارسال کنید لطفا
D deltous_mohammadi کاربر قدیمی نوشتهها 196 واکنشها 15 سابقه فعالیت: 15 مارس 2021 #3 به نقل از Vahab Hemmati : فکر میکنم آیاو برای این مادربرد پروگرامی نیست. آیسی نامبر و بکاپشو ارسال کنید لطفا کلیک کنید تا بازشود... MEC1404-NU io این دستگاه می باشد
به نقل از Vahab Hemmati : فکر میکنم آیاو برای این مادربرد پروگرامی نیست. آیسی نامبر و بکاپشو ارسال کنید لطفا کلیک کنید تا بازشود... MEC1404-NU io این دستگاه می باشد
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 21,420 واکنشها 4,828 سابقه فعالیت: 15 مارس 2021 #4 سلام مطمن نیستم این آیسی پروگرامی هست یا نه و فایلشو هم نداریم دستگاه پسورد داره که میخوایین این آیسی رو پروگرام کنید ؟
سلام مطمن نیستم این آیسی پروگرامی هست یا نه و فایلشو هم نداریم دستگاه پسورد داره که میخوایین این آیسی رو پروگرام کنید ؟
D deltous_mohammadi کاربر قدیمی نوشتهها 196 واکنشها 15 سابقه فعالیت: 15 مارس 2021 #5 به نقل از Salimeh Bolboli : سلام مطمن نیستم این آیسی پروگرامی هست یا نه و فایلشو هم نداریم دستگاه پسورد داره که میخوایین این آیسی رو پروگرام کنید ؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام نه این دستگاه توسط مشتری تعویض جک برق شده و خاموش شده و چیزهایی که چک کردم به این میخورد که io دچار مشکل شده
به نقل از Salimeh Bolboli : سلام مطمن نیستم این آیسی پروگرامی هست یا نه و فایلشو هم نداریم دستگاه پسورد داره که میخوایین این آیسی رو پروگرام کنید ؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام نه این دستگاه توسط مشتری تعویض جک برق شده و خاموش شده و چیزهایی که چک کردم به این میخورد که io دچار مشکل شده
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,629 واکنشها 8,188 سابقه فعالیت: 15 مارس 2021 #6 سلام اون آیسی پروگرامی نیست