سلام فایل بایوس ا HP OMEN رو میخام ممنونم
M MehdiReza عضویت ویژه طلایی نوشتهها 3 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 22 فوریه 2021 #1 سلام فایل بایوس ا HP OMEN رو میخام ممنونم
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,117 واکنشها 8,255 سابقه فعالیت: 22 فوریه 2021 #2 به نقل از MehdiReza : سلام فایل بایوس ا HP OMEN رو میخام ممنونم کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه DAG3DDMB8C0.zip 8.1 مگابایت · نمایشها: 55
mdehqan عضویت ویژه طلایی نوشتهها 714 واکنشها 212 سابقه فعالیت: 15 ژانویه 2022 #3 همکار عزیز سلام شما درخواست فایل hp omen رو داده بودین میخواستم اگر از بایوس های دستگاهتون red گرفتین فایل 1mb ec رو برام بفرستین ممنون
همکار عزیز سلام شما درخواست فایل hp omen رو داده بودین میخواستم اگر از بایوس های دستگاهتون red گرفتین فایل 1mb ec رو برام بفرستین ممنون
mdehqan عضویت ویژه طلایی نوشتهها 714 واکنشها 212 سابقه فعالیت: 15 ژانویه 2022 #4 به نقل از MehdiReza : سلام فایل بایوس ا HP OMEN رو میخام ممنونم کلیک کنید تا بازشود... همکار عزیز سلام شما درخواست فایل hp omen رو داده بودین میخواستم اگر از بایوس های دستگاهتون red گرفتین فایل 1mb ec رو برام بفرستین ممنون
به نقل از MehdiReza : سلام فایل بایوس ا HP OMEN رو میخام ممنونم کلیک کنید تا بازشود... همکار عزیز سلام شما درخواست فایل hp omen رو داده بودین میخواستم اگر از بایوس های دستگاهتون red گرفتین فایل 1mb ec رو برام بفرستین ممنون
majid sheykh عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 431 واکنشها 32 سابقه فعالیت: 13 دسامبر 2022 #5 سلام من یدونه بورد با همین مشخصه دارم ولی دوتا بایوس داره اون یکیش یک مگی هستش دارید اون فایلش رو ؟؟؟؟
سلام من یدونه بورد با همین مشخصه دارم ولی دوتا بایوس داره اون یکیش یک مگی هستش دارید اون فایلش رو ؟؟؟؟
U user531 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 16 واکنشها 4 سابقه فعالیت: 14 دسامبر 2022 #6 به نقل از mdehqan : همکار عزیز سلام شما درخواست فایل hp omen رو داده بودین میخواستم اگر از بایوس های دستگاهتون red گرفتین فایل 1mb ec رو برام بفرستین ممنون کلیک کنید تا بازشود... خدمت شما دوست عزیز فایل های ضمیمه bios.bin 1 مگابایت · نمایشها: 12
به نقل از mdehqan : همکار عزیز سلام شما درخواست فایل hp omen رو داده بودین میخواستم اگر از بایوس های دستگاهتون red گرفتین فایل 1mb ec رو برام بفرستین ممنون کلیک کنید تا بازشود... خدمت شما دوست عزیز
mdehqan عضویت ویژه طلایی نوشتهها 714 واکنشها 212 سابقه فعالیت: 14 دسامبر 2022 #7 به نقل از user531 : خدمت شما دوست عزیز کلیک کنید تا بازشود... سلام ممنون
U user258 عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 70 واکنشها 6 سابقه فعالیت: 24 دسامبر 2023 #8 این فایل تقریبا خالی هست امتحان کردید جواب داد؟ واپسین ویرایش: 24 دسامبر 2023
mdehqan عضویت ویژه طلایی نوشتهها 714 واکنشها 212 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2023 #9 به نقل از user258 : این فایل تقریبا خالی هست امتحان کردید جواب داد؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام والا یادم نمیاد چی بود اگر لازم داشتی بگو ارشیومو بگردم
به نقل از user258 : این فایل تقریبا خالی هست امتحان کردید جواب داد؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام والا یادم نمیاد چی بود اگر لازم داشتی بگو ارشیومو بگردم