gigabyte ga-h61-s3 rev 1.0 1
دکتر بایوس Founder Admin نوشتهها 27,755 واکنشها 5,927 سابقه فعالیت: 15 ژانویه 2020 #1 gigabyte ga-h61-s3 rev 1.0 1 فایل های ضمیمه DR-BIOS.COM_Gigabyte=1=GA-H61-S3_Rev_1.0.zip 139.8 KB · نمایشها: 56
R rezarahimi کاربر قدیمی نوشتهها 126 واکنشها 71 سابقه فعالیت: 4 می 2020 #2 سلام مهندس جان میگم این برد وییو رو دانلود کردم فایل pdf بهم داده با کدوم نرم افزار برد ویو باید اجرا کنم؟
سلام مهندس جان میگم این برد وییو رو دانلود کردم فایل pdf بهم داده با کدوم نرم افزار برد ویو باید اجرا کنم؟
Ai Support تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 5,462 واکنشها 1,819 سابقه فعالیت: 4 می 2020 #3 سلام، برای اجرا کردنش میتونید از نرم افزارهای پی دی اف خوان مانند Adobe Acrobat Reader یا Foxit Reader استفاده کنید.
سلام، برای اجرا کردنش میتونید از نرم افزارهای پی دی اف خوان مانند Adobe Acrobat Reader یا Foxit Reader استفاده کنید.
R rezarahimi کاربر قدیمی نوشتهها 126 واکنشها 71 سابقه فعالیت: 5 می 2020 #4 میدونم خواستم ببینم بردویو چرا پسوند pdf هست اینطوری که شماتیک راحت تر میشه توش قسمتایی که میخوای رو پیدا کرد
میدونم خواستم ببینم بردویو چرا پسوند pdf هست اینطوری که شماتیک راحت تر میشه توش قسمتایی که میخوای رو پیدا کرد
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,037 واکنشها 8,081 سابقه فعالیت: 5 می 2020 #5 به نقل از rezarahimi_Repairofogh : میدونم خواستم ببینم بردویو چرا پسوند pdf هست اینطوری که شماتیک راحت تر میشه توش قسمتایی که میخوای رو پیدا کرد کلیک کنید تا بازشود... چون فایل بردویو برای این مدل بصورت PDF منتشر شده
به نقل از rezarahimi_Repairofogh : میدونم خواستم ببینم بردویو چرا پسوند pdf هست اینطوری که شماتیک راحت تر میشه توش قسمتایی که میخوای رو پیدا کرد کلیک کنید تا بازشود... چون فایل بردویو برای این مدل بصورت PDF منتشر شده