خیلی از بردویو ها رو که اجرا میکنم پیغامfile type not recognizedرو میده لطفا چک میکنید باید چیکارکنم
U user532 کاربر قدیمی نوشتهها 91 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 1 فوریه 2023 #1 خیلی از بردویو ها رو که اجرا میکنم پیغامfile type not recognizedرو میده لطفا چک میکنید باید چیکارکنم
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,122 واکنشها 8,095 سابقه فعالیت: 1 فوریه 2023 #2 نرم افزارهای مربوط به شماتیک و بردویو نرم افزار باز کردن فایل های بردویو | فایل بردویو پسوند brd fd bd bdv | فایل برد ویو | فایل boardview | نرم افزار برد ویو dr-bios.com
نرم افزارهای مربوط به شماتیک و بردویو نرم افزار باز کردن فایل های بردویو | فایل بردویو پسوند brd fd bd bdv | فایل برد ویو | فایل boardview | نرم افزار برد ویو dr-bios.com
U user532 کاربر قدیمی نوشتهها 91 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 1 فوریه 2023 #3 جواب نمیگیرم این فایل رو اجرا نمیکنه پیغام file type not recognizedمیده لطفا راهنمایی کنید خیلی برام ضروری هست
جواب نمیگیرم این فایل رو اجرا نمیکنه پیغام file type not recognizedمیده لطفا راهنمایی کنید خیلی برام ضروری هست
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,122 واکنشها 8,095 سابقه فعالیت: 1 فوریه 2023 #4 پایین همون لینک توضیح داده شده که با چه نرم افزاری باز میشه
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,122 واکنشها 8,095 سابقه فعالیت: 1 فوریه 2023 #6 خواهش میکنم