سلام و وقت بخیر فایل من کاملا سالم هست فقط 20 ثانیه تاخیر در تصویر دادن داره.ممنون میشم کلییر کنید
Saeed Najafi کاربر قدیمی نوشتهها 75 واکنشها 2 سابقه فعالیت: 12 ژانویه 2025 #1 سلام و وقت بخیر فایل من کاملا سالم هست فقط 20 ثانیه تاخیر در تصویر دادن داره.ممنون میشم کلییر کنید فایل های ضمیمه READ OK.bin 32 مگابایت · نمایشها: 1
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,464 واکنشها 8,156 سابقه فعالیت: 12 ژانویه 2025 #2 به نقل از Saeed Najafi : سلام و وقت بخیر فایل من کاملا سالم هست فقط 20 ثانیه تاخیر در تصویر دادن داره.ممنون میشم کلییر کنید کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه clear me.zip 11.4 مگابایت · نمایشها: 2
به نقل از Saeed Najafi : سلام و وقت بخیر فایل من کاملا سالم هست فقط 20 ثانیه تاخیر در تصویر دادن داره.ممنون میشم کلییر کنید کلیک کنید تا بازشود...
Saeed Najafi کاربر قدیمی نوشتهها 75 واکنشها 2 سابقه فعالیت: 13 ژانویه 2025 #3 درود و وقت بخیر. فایل قبلی نسل 8 بود و فایل فعلی نسل 9. و این فایل سالم هستش ولی مشکل دیلی داره. سپاسگزارم فایل های ضمیمه read nasle 9.bin 32 مگابایت · نمایشها: 3
درود و وقت بخیر. فایل قبلی نسل 8 بود و فایل فعلی نسل 9. و این فایل سالم هستش ولی مشکل دیلی داره. سپاسگزارم
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 21,248 واکنشها 4,789 سابقه فعالیت: 13 ژانویه 2025 #4 به نقل از Saeed Najafi : درود و وقت بخیر. فایل قبلی نسل 8 بود و فایل فعلی نسل 9. و این فایل سالم هستش ولی مشکل دیلی داره. سپاسگزارم کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه outimage.zip 12 مگابایت · نمایشها: 6
به نقل از Saeed Najafi : درود و وقت بخیر. فایل قبلی نسل 8 بود و فایل فعلی نسل 9. و این فایل سالم هستش ولی مشکل دیلی داره. سپاسگزارم کلیک کنید تا بازشود...